Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék venni yasminelle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék venni yasminelle tabit. Lehet kapni bontott csomagot is? Hol érdemes körülnéznem a neten?

Figyelt kérdés
Kéne egy bontott csomag is tartalék levélnek vészhelyzet esetére, de egész leveleket is vennék.
2009. nov. 23. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
A vényköteles gyógyszerek nem véletlenül azok...
2009. nov. 23. 21:56
 2/10 anonim válasza:
Mivel ez egy fogamzásgátló csak orvos írhatja fel.Szóval irány a nőgyógyászod!
2009. nov. 23. 21:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó, de minek vegyem vényre, amikor sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni ilyen csatornákon keresztül? Amúgy meg vény nélkül veszem a gyógyszertárban, mivel nincs időm órákat várni a receptre a dokinál, aki csak heti 3 nap rendel...
2009. nov. 23. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Természetesen vele írattam először, de ha nem muszáj, nem várnék órákat egy xaros receptre...
2009. nov. 23. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
vannak fórumok, mondjuk írd be googlebe hogy yasminelle eladó. ne legyél már ennyire szerencsétlen komolyan...
2009. nov. 23. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogyan azt mar a kollega is emlitette, a venykoteles gyogyszerek nem veletlenul azok. Nyilvan nem vasarolnek kez alol semmit amit megeszek/megiszok es meg el is varom, hogy valami hatassal legyen a szervezetemre. Persze ha felelotlen vagy es ugy gondolod, hogy tok mindegy mivel befolyasolod a sajad tested normalis mukodeset es milyen hormonokat viszel be, akkor menjel a netre es vegyel szepen valahonnan tok ellenorizetlen forrasbol. Bontott csomagot is vennel...jezusom ekkora baromsagot meg eletemben nem hallottam. Persze ha a netes 'gyogyszer' mellett teherbe esel veletlenul, akkor azert olyan nagyon ne legyel meglepodve.
2009. nov. 23. 22:54
 7/10 anonim válasza:

Az elozo hozzaszolonak inkabb vegig kellett volna gondolnia hogy erdemes-e kiseloadast tartani feltetelezett dolgokrol az kerdes irojaval ill a termekkel kapcsolatban.

Valoszinuleg senki sem olyan hulye hogy maga eldonti h o most ilyen tipusu gyogyszert fog szedni...... Valoszinuleg ferfi az illeto...

Nekem pl pont van 4 havi adagom, es azert szabadulok meg tole mert a parommal ugy dontottunk hogy gyerekkel probalkozunk, termeszetesen miutan kiurult a szervezetembol az anyag. (Meg mielott ezert is megszolnanak)

A 3 havi adag az bontatlan, a 4. az sajnos ki van bontva merthogy nem adnak 1 csomagot kulon. Es biztosithatom az elottem szolot hogy nem en gyartottam a gyogyszert a laboratoriumomban es a csomagolasat sem.

Szoval ha erdekelj, irj privit. Marmint a kerdest foltevo, nem a piszkalodo.

2009. dec. 15. 23:33
 8/10 anonim válasza:

Ja es en is jartam mar ugy hogy a dokim elment egy hoapra szabadsagra nekem pedig milyen jo lett volna ha van valakinek akar egy bontatlan csomagja is.

Ne felteteled te is hogy ebben az orszagban mindenki adocsalo, lopos, gyogyszerhamisito pl.

2009. dec. 15. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Véletlenül tévedtem ide, de azt ugye tudjátok, hogy nemcsak nőgyógyász írhatja fel a tablettát? Ha sürgős, elmegyek a körzeti dokihoz (ő mindennap rendel), és kiírja szó nélkül. Persze csak akkor, ha már előtte szedtem, nem kísérletezem magamon.
2010. jan. 24. 14:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Ki ér rá sorba állni és a munkaidő közepén dokihoz rohangálni akár csak a receptért is?
2010. jan. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!