Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fogamzásgátlót akar szedni, hogy szilveszterkor le tudjunk feküdni, mennyivel előtte kell elkezdeni szedni?
Rajta van a tájékoztatón, a modernek nagy része, ha a menzesz első napján kezdi szedni, már az első naptól véd. Esetleg egy hét múlva. Aki nagyon parázós, az adjon neki egy levélnyi időt, azaz három hetet.
A nyolcvanas években biztos hónapok kellettek még hozzá, nem tudom, aki ilyet ír, látott már manapság fogamzásgátlót?
ha a ciklus első napján kezdi el szedni akkor már rögtön véd, de szoktak javasolni egy hetet még védekezve mással is, aki paranoiás várja meg a 21 szem bogyó bevételét.
ha nem a ciklus első napján kezdi el szedni, akkor a 21 szem bogyó bevétele után
szilveszter előtt menzeszekor már bekéne vennie.
ha most elmegy feliratni, akkor még jólehet.
Igen, a betegtájékoztatóra általában az van ráírva, hogy ha a mensi első napján veszi be, akkor az első naptól véd. Azonban, nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy az első hónapot érdemes megvárni, hisz akkor derül ki, hogy egyáltalán normálisan hat -e.
Én nem kísérleteztem, megvártam az első levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!