Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye ez nem baj? Másnak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez nem baj? Másnak is így van?

Figyelt kérdés
Kb. 10 hónapja szedek fogamzásgátlót(Yasminelle). Mindig rendesen szedtem. Pontosan is jött meg (péntek este vagy szombat) Ugye az nem gond? Egy baj volt, hogy a vérzésem mindig nagyon erős volt az első 2-3 napon.Éjszaka min 2 betét megtelt, volt h át is áztam... De az utóbbi két hónapba kb. 1/3-ra csökkent a vérzés. És most előbb is jött meg fél nappal. Most vagyok a 2-3 nap között és alig vérzek. A barátommal mindig óvszert is használunk, de mégis félek hogy esetleg terhes vagyok hogy így lecsökkent a vérzés. Amúgy a színe ugyanolyan. Mitől lehet ez? Azt tudom hogy a fogamzásgátló csökkenti a vérzést, de akkor miért 9 hónap után? Nem értem.. Lécci segítsetek:) 18/L
2009. nov. 22. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
minek fogamzásgátló, ha óvszert is használtok?
2009. nov. 22. 11:30
 2/9 A kérdező kommentje:
azt arra kaptam hogy beállítsa a mensesem, mert 2 hetente megjött. Amúgy az óvszert jobban szeretjük, mert a tablettára elég ha valami olyan gyógyszert szedek, és máris nem hat. Az óvszert meg ha elszakad azt látjuk. Így a kettő meg már nagyon jó, mert ha a tabletta nem hat akkor ott az óvszer , és ha kiszakad az óvszer akkor még mindig ott a tabi.
2009. nov. 22. 11:33
 3/9 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek..:)
2009. nov. 22. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
"Amúgy az óvszert jobban szeretjük, mert a tablettára elég ha valami olyan gyógyszert szedek, és máris nem hat. Az óvszert meg ha elszakad azt látjuk. Így a kettő meg már nagyon jó, mert ha a tabletta nem hat akkor ott az óvszer , és ha kiszakad az óvszer akkor még mindig ott a tabi." Ez elég nagy hülyeség...már bocsi. A tablettánál is észreveszed ha nem hat, ha antibiotikummal szeded, védekezel egy hétig másképp is, és kész. Teljesen felesleges ez a dupla védekezés. Tisztában kell lenni mi befolyásolja a tabi hatását, és akkor nem félnél ennyire.
2009. nov. 22. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
ja és nehogy már azt mondd h félsz a terhességtől ha tabival és óvszerrel is védekeztek!! Pasid hogy bírja h ennyire parás vagy?
2009. nov. 22. 12:52
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a sok értelmes segítséget:S nem véleményt kértem, hanem h mással volt e ilyen h ...
2009. nov. 22. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:

a tabletta csüökkenti a vérzés mennyiségét. talűn azért.

ha még óvszert is hazsnálétok, kizárt h terhes legyél.

amúgy teljesen felesleges, nyugodtan hagyjátok el azs óvszer. antibiotikumot meg gondolom nem szedsz minden 7en, csak erre kell figyelni, ha fioggátlót szedsz.

pasidnak is sokkal jobb lenne ha végre óvszer néklkül szexelhete.

2009. nov. 22. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
az volt a cél, h kevesebb legyen a vér mennyisége. ne izgulj, nem vagy terhes. de nem kell már az óvszer, már régóta hat a tabi.
2009. nov. 22. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat:) szerencse hogy még vannak normális emberek is:)
2009. nov. 23. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!