Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először a nőgyógyásznál. Ti hogy éltétek meg?
16 volta még szűz. nagyon kellemetlen volt. megkérdezte szűz vagyok e. ilyen esetben finoman vizsgált meg.
2009. nov. 22. 09:05
Én 20 éves voltam, már nem szűz, nem volt kellemetlen. 2 perc alatt kész az egész, egyáltalán nem kell félni.
2009. nov. 22. 09:31
Szűz voltam és szerintem csak a görcsösségem miatt volt kellemetlen a vizsgálat, amúgy nagyon óvatos volt a doki, nem fájt. Először kikérdezett (mensi, folyás stb.) utána le kellett vetkőznöm, segített felfeküdni. Először egy ujjal megvizsgált nagyon óvatosan, aztán betette a "kacsát" (ez volt egy pillanatra kellemetlen), ezzel egy kicsit szétnyitott és egy fültisztító szerűséggel mintát vett a rákszűréshez. Amikor az egyik ujja bennem volt, akkor kívülről végogtapogatta a hasamat is és aztán kész. A végén végigtapogatta a melleimet, hogy nincs-e benne csomó és ennyi, mehettem öltözni.
2009. nov. 22. 11:57
11:57-es tökéletesen leírta, mi várható, engem is pontosan így vizsgált meg elsőre a doki. Illetve nekem még megmérte a vérnyomásom, mert én f.gátló receptet akartam feliratni.
Szűz voltam, kicsit kellemetlen volt a vizsgálat, de én már elsőre sem görcsöltem, teljesen természetes dolognak vettem, pedig pasi volt az orvos. :D
2009. dec. 4. 09:17
Nálam is pontosan ugynez volt a vizsgálat, illetve nálam egy hosszú vékony műanyag bigyóval is megvizsgált belülről és kis monitoron nézte, hogy mi újság. Nem mondanám, hogy szívesen járok de semmivel sem kellemetlenebb mint csak simán elmenni a körzetihez. Utólag rájöttem, hogy csak túlparáztam a dolgot. Nem fáj, nem ciki. Ne aggódj, de azért barátnőt, barátot anyukát valakit cipelj el nekem sokat segített, hogy nem voltam egyedül az elsőnél:)
2009. dec. 4. 11:32
Hm, én 20 évesen voltam először, és elég kellemetlen volt, mert anyukám végig ott volt velem (mert ő is orvos, és így nem kellett várnom). Közben a nőgyógyász meg mondogatta, hogy "Engedd el magad!". :-D
2009. dec. 4. 12:38
Én Kedden voltam elösször. Fogamzásgátló tablettát irtani. Nem féltem nem idegeskedtem de azért mégis na.. hát egy másik pasinak megmutatni magad hát... mondom de ciki lesz meg mittudom én. Nekem is minden ugy volt ahogy elött leirták. Hát nekem egyetalán nem fájt maximum annyi hogy kisebb nyomást éreztem. a Doki nagyon Jó fej volt. Szerintem ez is Fontos h eltudja lazulni.
Nem kell félni. Tul kell esni rajta és meglátod semmi baj:)
2009. dec. 4. 12:41
Nem kell tőlle félni nem kibírhatatlan a dolog. kicsit kellemetlen ugyan de jobb mintha későn derülne ki h valami bajod van! FONTOS HOGY JÓ ORVOST VÁLASSZ :)
2009. dec. 5. 18:20
-kicsit kellemetlen mikor nyom az az izé amivel kenetet vesznek a hüvelyedből, de amúgy velem nagyon kedvesek voltak,teljesen kibírható nyugi. Az előttem lévők már pontosan leírták micsinál.
2010. jan. 5. 15:16
Kapcsolódó kérdések: