Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vedett vagyok 1het utan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vedett vagyok 1het utan?

Figyelt kérdés
A menstrum elso napjan kezdtem el szedni a fogamzasgatlot,tegnap mult el es ma belemelvezett a baratom.Baj lesz??vagy mar vedett vagyok???van okom izgulni????:(
2009. nov. 22. 00:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1.azt sem tudjuk milyen gyógyszert szedsz. 2.biztos le van írva a tájékoztatóba, mikortól véd. 3. ha még sincs leírva tuti elmondta a dokid.
2009. nov. 22. 01:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg a tájékoztatót!A mai tabletták már az első szemtől védettséget adnak, nem kell vele várni!
2009. nov. 22. 07:45
 3/11 A kérdező kommentje:
1 gyogyszeresznel voltam nem dokinak 2 romaniaban elek es roman a tajekoztato :))) 3 Microgynon-t szedek amit Magyarorszagon meg nem forgalmaznak......nah...
2009. nov. 22. 09:14
 4/11 anonim ***** válasza:
jobb lett volna ha gumival védekeztek. az a legbiztosabba. egy hónapig legalább. tényleg van olyan tabi ami már az első szemtől véd, de én abban nem igazán hiszek. jobb lett volna ha ezt nem patikus adja hanem elmész dokihoz és előtte megvizsgál és a neked megfelelőt írja ki receptre. rendszeres szedés mellett nem lesz most gondod. de védekezz az első hónapban, hogy biztos legyél abban, hogy védett vagy.
2009. nov. 22. 09:24
 5/11 A kérdező kommentje:
a tajekoztatoban azt irja h az elso szemtol ved ha a menstru elso napjatol van szedve.Amugy mar mind1,mert belem ment. ;))
2009. nov. 22. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:

És ilyen aranyosan mosolyogsz? Mázlid, hogy védett vagy, én ha kétségek közt lennék, nem mosolyognék ennyire...vagy jöhet a baba már?

Egyébként jó nagy felelőtlenség, hogy a doki nem kivizsgálás után írt fel neked gyógyszert, olyat, ami jó neked, hanem a gyógyszerész csak úgy ad valamit. Lehet nem is szedhetsz tablettát mert trombózisra hajlamos vagy, lehet nem neked megfelelőt írt fel és 3 hónap alatt kétszer ekkorára hízol, vagy folyamatosan vérzel stb.Felelőtlen vagy.

2009. nov. 22. 10:55
 7/11 A kérdező kommentje:

jaj bizd mar ram.orvos mar reg megnezett,a gyogyszeresz meg rokon....orvosok is vannak a csaladba...ne ezen legyen mar a hangsuly...jaj istenem....csak a kerdesemre kene valaszolni.....nem kertem felremagyarazast es foleg nem kioktatast

kosz.

2009. nov. 22. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bízzam már rád:-D Akkor minek jössz ide kérdezgetni? Meg ha ennyire tele vagytok orvosokkal otthon, akkor mi lenne, ha valaki elmondaná neked, hogy mikortól véd?! Vagy attól kérdeznéd meg, aki felírta... És akkor mondjuk nem kéne lefeküdni addig a barátoddal gumi nélkül, míg nem tudod, védett vagy-e, nem?:) Nem kioktatlak, csak józan ésszel gondolkozom. Ha nem vagyok benne biztos, hogy védett vagyok, akkor nem engedem, hogy belémélvezzenek. Ezt így szokás.
2009. nov. 22. 12:02
 9/11 anonim ***** válasza:
mellesleg meg ha a tájékoztatóban azt írja, az első szemtől véd, akkor mi a téma????! pff...
2009. nov. 22. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
mindenesetre nagyon érdekes h tegnap még azt írod h román a tájékoztató, nem tudod elolvasni, ma meg már hirtelen el tudod?:)Az is érdekes h azt állítod h mennyi orvos van a családban, és mégis inkább minket kérdezel meg:) na mind1, szerintem nem véd még a bogyó, de te tudod:)
2009. nov. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!