Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a tescoban önkiszolgáló pénztárnál vásárolok, akkor megkapom?
Figyelt kérdés
Ha a tescoban önkiszolgáló pénztárnál vásárolok, akkor megkapom az óvszert csak úgy, vagy mint az italoknál oda kell jönnie az eladónak és hitelesítenie, hogy elmúltam-e 18 éves?2013. dec. 1. 22:38
11/16 anonim válasza:
18 éven alattiaknak minek? ráérnek még a komoly kapcsolattal. Jó, hogy ágyat nem tolják oda a seggük alá, vagy nem adnak ki nekik külön ingyen szobákat, hogy ott nyomják.
12/16 anonim válasza:
Kedves hihetetlenül intelligens utolsó. Inkább adják el nekik a óvszert, mint, hogy egy nem kívánt tehesség legyen a szexből, még akkor is csak kíváncsiság, gyenge próbálkozás stb....
13/16 anonim válasza:
#11 Sosem értettem ezt a logikát. Szerinted ha nem kapnának óvszert, akkor nem szexelnének? Inkább kapjanak és védekezzenek. A másik meg hogy 17 évesen például nem szexelhet az ember? Miért ne? Régen természetes volt, hogy 16-17 évesen szültek a nők.
14/16 Maksa Imre tojás válasza:
"Kedves hihetetlenül intelligens utolsó."
Na ezen sírtam a röhögéstől :P
15/16 anonim válasza:
ne tudom mi van az emberekkel, de rossmannba 17 éves haveromnak nem adták oda be kellett mennem (én 20 vagyok) hogy megvegyem
16/16 anonim válasza:
a 11/15össel értek egyet, minek egy gyereknek a szex? Úgy bírom az ilyet, a 12es válaszolónak meg annyit mondanék, lepontoztalak öcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!