Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tablettától lehet valakinek hüvelygombája? (candida)
lehetséges
mikor zoelyt szedtem kb 2 hónapig végig gyulladásban voltam, aztán abbahagytam utána még 2 hónap volt mire rendbejöttem
Ketteske,
látszik, hogy még soha az életben nem került a kezedbe egy fogamzásgátló betegtájékoztatója sem, vagy csak lusta voltál elolvasni.
Nesze, egy random fogamzásgátló gyógyszer tájékoztatójából:
"Gyakori mellékhatások (100 nőből 1 vagy több mint 1 nőnél, de 100 nőből kevesebb, mint 10 nőnél fordul elő):
hüvelyi gombás fertőzés..."
Az oka pedig a megemelt ösztrogénszint, ami kedvez a gombák szaporodásának (nem kell hozzá külső fertőzés, eleve ott van a gomba, de normál esetben nem okoz gondot, csak ha felborul az egyensúly).
Zoely mellett nekem is brutális fertőzésem volt, bőgtem amikor a doki megvizsgált, úgy fel volt dagadva és fájt a hüvelyem.. (pedig nagyon nagy a fájdalomtűrő képességem). Néha ülni alig tudtam, olyan szinten fájt!
A tabletta hajlamosít a gombára, fertőzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!