Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja szedem a fogamzásgátlót, a mensesem első napján vettem be. Tegnap még vérezgettem kicsit, de azóta semmi. Normális tabeltta szedése mellett, hogy már a 3. nap elmúlik?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 06:38
2/6 anonim válasza:
Igen. De ha leírod, milyen tablettát szedsz, az is segít abban, hogy válaszoljunk.
Nekem amúgy 6-7 napig tartott a menzeszem, mióta tablettát szedek, 3 nap.
3/6 anonim válasza:
Ilyen előfordul,bár nagyban függ attól,milyen tablettát szedsz,most szeded-e először életedben,egyebek.Mondjuk ez nekem furcsa,én Lyndinette20-at szedek,és a menzeszem 5. napján kell beszednem,függetlenül attól,van-e még vérzés és hogy mennyi van.Nekem általában a negyedik napon alig van valami.Szóval ez egyénenként változik.Csak mint említettem,furcsállom,hogy nem a menzeszed vége felé kell kezdened a szedését,nekem ezt mondta a nőgyóygász annak idején.
4/6 anonim válasza:
Igen, nekem 6-7napig tartott gyógyszer nélkül, gyógyszer mellett 3-4napig!
5/6 anonim válasza:
3-as:
Vannak olyan tabletták, amelyeket a menzesz első napján kell először bevenni. Ilyen pl. a Rezia, én azt szedem (2. válaszoló vagyok).
6/6 anonim válasza:
Na, valaki megmondhatná, miért lettem lepontozva... Hasznos, értelmes és valós volt a válaszom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!