Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után ürül ki a szervezetemből a fogamzásgátló tabletta (yadine,7 hónapig szedtem)?
Másfél hete nem szedem és ma annyira fájt a méhem, hogy menni nem tudtam. Sose volt még ilyen.
Következő menstruáciomnál Nuvaringet fogok használni. Ez mennyire lesz baj a szervezetemnek? Tapasztalatok?:)
Doki mondta, hogy a Yadine okozta a fájdalmat? Mert én erősen kétlem, hogy bármilyen fogamzásgátló okoz görcsöket. Inkább kismedence gyulladás okoz ilyen tüneteket. Én magam 6 évig szedtem Yadine-t, öt-hat éve vagyok fönn fogamzásgátlós fórumokon, egy csomó barátnőm is szed gyógyszert és ilyet még senkinek nem okozott, sőt, a tájékozatóban sincs ilyen mellékhatás.
Orvos ugye látott? Nem magadtól hagytad abba, csak úgy, igaz?
Nem azért hagytam abba mert ennyire görcsöltem. Hanem mert sokat híztam tőle.
Tegnap voltam nődokinál és mondtam hogy szokott fájni a méhem, meg elkezdett ott nyomkodni, és mondtam hogy tökre fáj, aztán azóta folyamatosan fáj, de nagyon, bevettem már 2 fájdalom csillapítót is.
Azt mondta a doki, hogy azért fáj, mert ürül a szervezetemből, meg h. hónap közepén vagyok. De amikor régebben abbahagytam nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!