Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milligest bevont tabletta hátrányai?
Szia!
Én is ezt szedem, már 3 éve, az első napon volt vele gondom, felkelni nem bírtam annyira hányingerem volt, de semmi több. Az első menstruáció aminél elkezdtem szedni két hétig tartott, de 1-2 hónap alatt beállt pontosan, hogy mikor jön meg a 7 nap alatt. Hízni híztam, de nem biztos, hogy a gyógyszer miatt volt, mivel akkor éppen itthon voltam egy jó ideig, szal szeritnem amiatt volt, de aztán amikor újra elkezdtem suliba járni lement az a pár kiló. A görcseimet és a vérzésem mennyiségét jelentősen csökkentette.
Dehogynem.
És az is tény hogy van aki így reagál a gyógyszerre van aki emg úgy.
lehet hányinger, pecsételő vérzés, hízás ....stb mindegyiknél
Én is azt szedek.
Olvasd el a beteg tájékoztatót.
Rengeteg előnye ill. hátránya van.
(pl: hányinger, fejfájás, mellfeszülés, vérzés zavar. <--ezek a gyakoribbak.
vérnyomásemelkedése, hajhullás, bőrkiütés, vérrögképződés(trombózis...) , májdaganat) <-- ezek többnyire elég ritkán fordulhatnak elő.
Bocsi elönyt nem irtam.
nem leszel terhes (ezt godnolom amugy is tudod) és a vérzést is helyre állitja. Gyengíti a vérzés menyniségét és a hasfájás erősségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!