Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet óvszertartó tokot kapni?
Figyelt kérdés
Valami diszkrét, elegáns kis doboz kellene. Kerestem már olyan üzletekben, ahol elvileg beleférne a profilba (dohánykellékek, lapos fémdobozok, stb.) de nem tartanak ilyet. Van valakinek ötlete?2013. nov. 15. 08:50
3/9 anonim válasza:
Bármelyik drogériában!!
Legutóbb én a Sparban láttam a kasszánál nagyon ízléses kis óvszertartó dobozokat.
27L
4/9 tevetke válasza:
Mint már írták, drogériákban kaphatsz ilyet, ezen kívül hipermarketekben... (én pl láttam tescoban is)
5/9 anonim válasza:
Az óvszertartó tok az a p.ina, nem?
6/9 A kérdező kommentje:
Végignéztem a környékbeli boltokat (DM, Rossmann, Douglas), de nem tartanak ilyesmit:( Még próbálkozok máshol is.
2013. nov. 15. 13:06
7/9 anonim válasza:
Sparban eddig mindig volt a pénztárnál csomóféle színű dobozka :)
8/9 anonim válasza:
Pedug a Durexnek van ilyen kis dobozkája.
DM-ben, Rossmann-ban szoktam látni az óvszerek mellett.
9/9 A kérdező kommentje:
A Sparba benézek, hátha találok valami jót.
Utolsó: igen, a Durexét én is megtaláltam, csak annál diszkrétebb külsejűt keresek, olyat, amiről nem süt azonnal, hogy gumi van benne:)
2013. nov. 15. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!