Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lindynette fogamzásgátló mellett biztos nem lehet teherbe esni? Már kb. fél éve szedem. Most is rendszeresen szedtem.
Egyik fogamzásgátló sem olyan, hogy biztos nem lehet mellette teherbe esni!
Semmi sem száz százalékos, csak ha nem mész még pasi közelébe se!:)
De ha valaki rendesen szedi és minden előírást betart és figyelembe vesz a szedés mellett, akkor nem szoktak nők teherbe esni semelyik fogamzásgátló mellett. Nagyon-nagyon kevés az a nő, aki mégis.
Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót, egyszer voltam terhes életemben, amikor is letettem és terveztük, hogy babánk lesz. És még úgy is 7 hónap alatt jött csak össze.
Erre azt szokták mondani hogy a legbiztosabb fogamzásgátlás ha nem szexelsz ....!
Tehát de,bármelyik fogamzásgátló mellett teherbe lehet esni.Kisebb az esélye mintha nem szednéd de nem 100%-os.
Ha elolvastad volna a tájékoztatót tudnád :)
Kedves Kérdező!
A helyzet az, hogy bármilyen fogamzásgátló mellett van esély a teherbe eséshez, csak az a kérdés, milyen százalékos eséllyel.
Remélem tudtam segíteni!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!