Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki terhes és rá szed fogamzásgátlót akkor elvetél?
Egyeltalán minek akarsz foggátlót szedni ha már terhes vagy...?
ha már terhes vagy nem lehetsz közbe mégegyszer az :D
vagy esetleg az a célod h elmenyjen a baba? mert akkor csak gratulálni tudok a buta kérdésedhez... -.-" menyj el orvoshoz aztán vetesd el ha neked ez a jo... :S szegény baba!! :(
szerintem arra gondolt, hogy ha szedi a fogigátlót, és mellette teherbe esik, de nem veszi észre, csak később, akkor elvetélhet-e vagy nem?
jól értelmeztem vagy nem?
nem értem miért kell így válaszolgatni a kérdezőnek meg egymásnak... ebbe mi a jó? akkor inkább ne írjatok, attól nem lesz senkinek se jobb, csak rosszabb, mint nekem, mert csak felidegesítem magam hogy hogy lehettek ilyenek...
22:21 De az lesz. Nem mind, de igen nagy arányban. Kb 60-65%-os arányban az lesz, ami nem elhanyagolható mennyiség.
A gyermekklinikán dolgozó, aki már látott is jó pár ilyen esetet és nem csak a levegőbe beszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!