Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig symiciát szedtem (2 hónapig), utána szedhetek mást (dienill)? Ki használ dienillt?
Figyelt kérdés
Kérlek, a kérdésre válaszoljatok.
Vettem két levél symiciát, ami el fog fogyni, most tudnék venni dienill tablettát fél éves adagot.
Szedhetem a symicia után ezt? Ugyan úgy fog védeni? Vagy a váltás utáni első hónapban kell kiegészítő védekezés?
Amúgy aki ezt használja, bevált?
2013. nov. 13. 19:19
1/7 anonim válasza:
A váltásról orvossal konzultálj. Elméletileg ha hasonló a hatóanyaga ugyanúgy véd. Én yasminelle-ről váltottem dienillere pattik miatt. A 7 napos szünetet megtartottam e kettő között és úgy. Nekem a dienille olyan mint egy szépségvitamin. Az első hónapban kicsit pecsételgettem vele, ezt leszámítva nőtt a mellem, gyönyörű lett az arcom és dúsult a hajam. De mindenkire más hatással van, nekem bevált.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi! symiciát szedtem, aztán yasminelle-t, mert a symiciát nem lehetett kapni, akkor azt mondta az orvos, hogy ugyanolyan a kettő, akkor a dienille is ugyan az lehet! :)
2013. nov. 14. 20:42
3/7 anonim válasza:
Megint első vagyok :) Egy kérdésedre nem válaszoltam. A váltás utáni első hónapban mi nem alkalmaztunk kiegészítő védekezést. Nőgyógyász véleményét természetesen kikértem róla. Nekem ő mondta, hogy nem szükséges, mivel a petefészek működést az előző már blokkolta, így valószínűtlen, hogy egyszer csak beinduljon, ha szedem folytatásosan. Üdv!
4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen! yasminelle-t fogok szedni, az ugyan olyan, csak drágább :(
2013. nov. 16. 13:34
5/7 anonim válasza:
Nem sokkal. Kb. 800 ft volt a különbség mikor én kiváltottam max. 3 hónapja.
6/7 A kérdező kommentje:
nálunk a symicia 5600, a yasminelle meg 8200... :(
2013. nov. 17. 16:23
7/7 anonim válasza:
Ja én a dienille-hez mérten értettem, mert ugye írtad a kérdésben, hogy arra váltanál. :) Hát így tényleg lényeges a különbség, de talán megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!