Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Elmentem orvoshoz de. Kérlek nyugtassatok meg?
Figyelt kérdés
évek óta szedtem a trinordiolt de leállt a gyártása így tri regolt kezdtem szedni de attól nagyon erős fejfájásom volt így abbahagytam. ez októberbe volt és ebben a hónapban nem jött meg már 2 hete késik.persze azóta védekeztünk a barátommal. elmentem dokihoz de nagyon öreg és idióta az orvosom. megvizsgált és amikor a hasamat nyomkodta azt mondta hogy lehetséges hogy itt egy "emberke" van. nagyon megijedtem,de voltam már ennél az orvosnál és akkor is nagyon megijesztett azzal hogy hátrahajló méhem van és sokkal nehezebben fogok majd teherbe esni később kiderült ez nem is így van szóval nem tudom hogy most mi van. terhességre utaló jelek nincsenek pont ellenkezőleg folyamatosan fogyok. abszolut nem vagyok kivános se. csak nem jött meg és ő erre alapozott csak...elküldött uh ra de majd csak 3 nap mulva.....addig frászt kapok hogy most igen vagy nem ??nagyon megvagyok ijedve .ilyenkor a teszt az már biztosat mutat?? kérlek valaki nyugtasson meg nagyon félek nem akarok abortuszt2009. nov. 17. 18:33
21/22 A kérdező kommentje:
jaj aranyosak vagytok,köszönöm!! voltam uh-n mert végülis nem jött meg. és ott kiderült hogy nem vagyok terhes de tele van cisztával a petefészkem,így nem ehetek édességet és kaptam norcolut gyógyszert hogy mghozzuk a menstruációt. utána meg megint kapok valami másik gyógyszert... de ma akartam kezdeni a norcolutot erre megjött magától ráadásul elég erősen...de legalább megjött:)
2009. nov. 21. 12:57
22/22 anonim válasza:
szegényke...remélem elmúlnak a ciszták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!