Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól véd a tabi ha a menstruáció utolsó napján kezdtem a első levelet?
köszi! 2-es szerinted nem az volt az első, úgy őszintén?
Ennyit írt: Mikor kezdheti el az első csomag szedését?
Ha a megelőző ciklusban nem szedett hormonális fogamzásgátlót
A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) első napján kezdje el a fogamzásgátló tabletta szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt tablettát vegye be.
Most őszintén, miért nem tudod leírni a tabi nevét, mivel nyilván az az első, hogy megnézem, tényleg nincs-e leírva a betegtájékoztatóra, akkor nem téged cseszegetlek....
De még ezt se írtad le, és mi van, ha rosszat mondok, mert mondjuk éppp a te tablettádnál nem 1 hét az az idő, amit várni kell????
Én eddig minden betegtájékoztatón valami ilyesmit láttam (tehát 1 hét): "A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a Diane tabletta szedését, ebben az esetben azonban (az első csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítő (barrier-elvű) fogamzásgátló módszereket is fogamzásgátlást alkalmaznia."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!