Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teszt azt mutatta hogy nem vagyok terhes, de akkor lehet hogy mégis?
jó két hete csináltam tesztet mert megjött ugyan de annyira minimális hogy szinte semmi...
de a teszt azt mutatta hogy nem vagyok terhes.
ma kellett volna megjönnie és nekem mindig halál pontos...
tegnap nagyon nyűgös hangulatom volt.
amugy azért lehetett 1honappal ezelött kevesebb a menstruáciom mert 1 nap 2tabit vettem be mert nem tudtam bevenni elözö este 8kor,és másnap este 7kor vettem be 1ora mulva meg az aznapit??
ésamikor nemtudtad bevenni a tabit, akkor védekeztetek egy hétig óvszerrel?
ha nem, akkor terhes vagy.
a betegtájékoztatóban azvan írva, hogyha egy nap kimaradt akkor a következő nap 2-t kell bevenni? mert elég sok tablettánál 12 óra múlva már egyáltalán nemszabad bevenni a kimaradtat, hanem azt akkor kikell hagyni.
a nőgyogyászomat felhivtam és ö mondta ezt!
amugy 1hétig nem volt szex mert dolgozott és fáradt volt
de amugy én is néztem hogy miért vegyem be egyszerre a 2-t,de ö azt mondta.
hát bevettem...
lehet e-miatt ingadozás?
lehetséges igen h az zavart be.
bár annak nemígy kellettvolna h akkor most nemjönmeg. hanem akkortájt lehetett volna köztivérzésed mondjuk.
nemtom.ű
csinálj meg holnap mégegy tesztet, az a biztos.
én is igy gondolom de akkor miért volt kevés multkor?
és most miért nem jön meg?
a teszt mutathatott fals negatívat ugyhogy csnáld meg megint, és ha nem jön meg menj el a dokihoz!
De nagyon valószínű hogy nem vagy terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!