Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mik a legjobb módszerek a védekezésre?
haha...kackac =D
Na de most télleg...van ugye gumi,tabi,meg a kivétel
ezeken kívül még sok más mint a szuri,kúp,gyűrű stb.
Szóval minden lehetséges módszert amit ismertek figyelembe véve...
az összes többi nem annyira biztonságos.
a kúpok, krémek csak megszakítással együtt biztonságosak.
a spirál inkább idősebb nőknek való.
az injekció elég morbid, nemlesz tőle menzeszed, ésha esetleg mellékhatás lépne fel akkorsincs már mit tenni, mivel már beadták.
tapasz még elég ismeretlen errefele, erről nemtudok nyilatkozni.
én a fogamzásgátlóra esküszöm, bárhol, bármikor lehet szexelni, nemkell félni h elszakad, stb.
Ha anyukád ellenzi akkor kísérjen el nőgyászhoz és majd ő felvilágosítja.
Én is a tabira szavazok. Mi már kb 4 éve használjuk. És nagyon bevált. Egyrészt mert bárhol, bármikor, bárhogy... Nem kell azon aggódni h nincs nálunk gumi stb. Másrészt csak előnyös mellékhatásai voltak.
Második a gumi. A többiben én annyira nem bízom. A megszakítás hatékonysága pedig 0 közeli.
22/f
Tabi, gumi (nem tudom, melyik a jobb, mert mindkettőnek megvannak az előnyei), illetve a megszakításos módszer. De én ezt csak és kizárólag akkor "hagyom", hogyha menstruáció után vagyok, és persze a párommal. Mert jelenleg nem szedek tabit. Egyébként a tablettának talán az az egyetlen hátránya, hogy mindenki a terhességtől fél, a nemi betegségek meg el vannak felejtve... Értem én, van olyan barátnőm, aki szed tabit, és emiatt nem mindig használ gumit (mert azért valljuk be, gumi nélkül sokkal jobb, meg elfelejtődik a nagy izgalomban), kicsit pasifaló, (de ez az ő dolga). Szerencséjére még nem szedett össze semmit, de ugye benne van a kockázat. Szóval inkább:
1. tabletta, vagy egyéb hasonló elven működő szer (értem ezalatt a hüvelygyűrűt és a tapaszt)
2. óvszer
3. összes többi módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!