Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mik a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik a legjobb módszerek a védekezésre?

Figyelt kérdés
Ha lehetséges tapasztalatokat és rangsorolást is írjatok! =)
2009. nov. 15. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Egyértelműen az óvszer, utána a fogamzásgátló. A megszakításos módszer pedig szerintem hülyeség.
2009. nov. 15. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
páncél, pajzs...
2009. nov. 15. 23:49
 3/12 A kérdező kommentje:

haha...kackac =D

Na de most télleg...van ugye gumi,tabi,meg a kivétel

ezeken kívül még sok más mint a szuri,kúp,gyűrű stb.

Szóval minden lehetséges módszert amit ismertek figyelembe véve...

2009. nov. 15. 23:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

az összes többi nem annyira biztonságos.

a kúpok, krémek csak megszakítással együtt biztonságosak.

a spirál inkább idősebb nőknek való.

az injekció elég morbid, nemlesz tőle menzeszed, ésha esetleg mellékhatás lépne fel akkorsincs már mit tenni, mivel már beadták.

tapasz még elég ismeretlen errefele, erről nemtudok nyilatkozni.

én a fogamzásgátlóra esküszöm, bárhol, bármikor lehet szexelni, nemkell félni h elszakad, stb.

2009. nov. 16. 01:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelygyűrű. Kisebb a hormontartalma, ugyanakkor épp annyira biztonságos, mint a tabletta. Nem felejted el bevenni sem.
2009. nov. 16. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha van egy kis eszed,akkor a tablettát se felejted el bevenni, mivel már képzeljétek létezik egy olyan okos kis szerkezet, amit manapság az emberek még a vc-re is magukkal hordanak! és ez a mobiltelefon, és ha már láttá ilyet, akkor gondolom belementél a menüjében és ott van olyan h ébresztö vagy emlékeztetö, nos oda belehet irni, és képzeljétek csörögni fog akkor amikor a tabit bekell venni!! hühaaa..ez ám a találmány mi???!!!
2009. nov. 16. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
és hogy a kérdésedre is válaszoljak, én 2hónapja fogamzásgátlót szedek, elötte gumival védekeztünk! Mindkettö biztonságos, de gumi nélkül jobb!! Ugyh én a tabira szavazok!
2009. nov. 16. 19:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Aham...én is gondoltam h. elkezdem használni a tabit,de még szülői felügyelet alatt állok,és anyu nem nagyon rajong az 5letért,sőt mondhatni véresen ellenzi,mivel h. szerinte káros.(Mármint a hormonok miatt.)Pedig ha más nem legalább nyárra már azt kéne szednem... :(
2009. nov. 16. 19:48
 9/12 Andrewka ***** válasza:

Ha anyukád ellenzi akkor kísérjen el nőgyászhoz és majd ő felvilágosítja.

Én is a tabira szavazok. Mi már kb 4 éve használjuk. És nagyon bevált. Egyrészt mert bárhol, bármikor, bárhogy... Nem kell azon aggódni h nincs nálunk gumi stb. Másrészt csak előnyös mellékhatásai voltak.

Második a gumi. A többiben én annyira nem bízom. A megszakítás hatékonysága pedig 0 közeli.

22/f

2009. nov. 18. 09:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Tabi, gumi (nem tudom, melyik a jobb, mert mindkettőnek megvannak az előnyei), illetve a megszakításos módszer. De én ezt csak és kizárólag akkor "hagyom", hogyha menstruáció után vagyok, és persze a párommal. Mert jelenleg nem szedek tabit. Egyébként a tablettának talán az az egyetlen hátránya, hogy mindenki a terhességtől fél, a nemi betegségek meg el vannak felejtve... Értem én, van olyan barátnőm, aki szed tabit, és emiatt nem mindig használ gumit (mert azért valljuk be, gumi nélkül sokkal jobb, meg elfelejtődik a nagy izgalomban), kicsit pasifaló, (de ez az ő dolga). Szerencséjére még nem szedett össze semmit, de ugye benne van a kockázat. Szóval inkább:

1. tabletta, vagy egyéb hasonló elven működő szer (értem ezalatt a hüvelygyűrűt és a tapaszt)

2. óvszer

3. összes többi módszer

2009. nov. 18. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!