Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlo + hasmenes? :s

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlo + hasmenes? :s

Figyelt kérdés
Csutortokon kezdtem el szedni a velgyn nevezetu fog.gatlot.de a hetvegen benyeltem egy laz-hasmenes kombot...eddig nem volt baj mert mindig ugy volt hogy a tabi bevetel es a wc kozott eltelt 5-6ora.ma viszont csak 15perc..tehat gondolom nem szivodott fel. A baratommal addig vedekeznenk legalabb gumival mig a masodik levelet el nem kezdem(ezt mondta a doki).ebbol igy lehet baj?vagy addigra mar ez a szem nem fog szamitani?valaki tudna segiteni? 17/L

2013. nov. 5. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogamzasgatlo + hasmenes= fogyás.
2013. nov. 5. 00:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom..:)mar 3kgtol szabadultam meg ket nap alatt. De nem ez volt a kerdes..Valaki?:s
2013. nov. 5. 00:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól gondoltad ki. Nem szívódott fel, így egy hét kiegészítő védekezés kell. De egyébként online betegtájékozató is van, ha már nincs meg a csomagolás, ott is le van írva.
2013. nov. 5. 00:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Plusz egy het?(marmint a masodik level elkezdesetol szamitva?) Vagy ha most akarnank gumi nelkul,akkor egy het? Koszonom szepen a valaszt!!!
2013. nov. 5. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a teendő hányás vagy súlyos hasmenés esetén?

Ha egy aktív rózsaszín tabletta bevételét követő 3-4 órában hány, vagy súlyos hasmenése van, fennáll annak a veszélye, hogy a hatóanyagok nem szívódnak fel teljes mértékben a szervezetbe. Ez a helyzet hasonló ahhoz, mint amikor elfelejtett bevenni egy tablettát. Hányást vagy hasmenést követően vegyen be egy újabb rózsaszín tablettát egy tartalék csomagból, amilyen hamar lehetséges. Ha lehetséges, ezt a normális tablettaszedéshez képest 12 órán belül vegye be. Ha ez nem lehetséges vagy a 12 óra már eltelt, a "Ha elfelejtette bevenni a Velgyn 3 mg/ 0,02 mg filmtablettát" pontban lévő utasításokat kell követnie.

Még mindig..betegtájékoztató!

2013. nov. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!