Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már másadik hónapja hogy 2-3 napig tart a menstruációm. Harmadik nap nagyon kevés, szinte semmi,1,2. nap erősebb. Ez normális?
Én nem örülnék neki a helyedben, hogy ilyen rövid ideig tart. Ha utána olvasol, megtudod, hogy a rövid vérzést az is okozhatja, hogy a szervezetedben kevés a tápanyag, a tested nem tud miből megfelelő vastagságú nyálkahártyát növeszteni, márpedig ennek hiányában később komoly gondjaid lehetnek, ha esetleg gyermeket szeretnél. (A tested nem lesz képes miből táplálni 9 hónapig egy magzatot, legfeljebb pár hónapig, vagy ha végig, akkor valami fontos hiányozni fog a kicsinek, aminek gondolom kitalálod a következményét) Tudom, mert végigcsináltam, csak nekem senki sem szólt előre.
Az ilyesmit hívják úgy, hogy a szervezet néma figyelmeztetése, hogy valami nincs rendben, de jó, hogy még nem vagy beteg.
Szerintem nézz utána, milyen komplex multivitaminok kaphatók (nem árt, ha nyomelemekkel kombinált, de legalább 18-20 összetevő legyen benne, minimum a lehető legfontosabbak) amik általános erősítők, és kezdd el szedni, meg táplálkozz rendesen és változatosan. A bőséges reggelit soha ne hagyd ki, ha jót akarsz magadnak, ezt már megtanultam.
Ha tényleg ez a gondod, legyél kitartó, mert a kimerült szervezetnek legalább hat hónap kell, hogy felteljen a tápanyagraktára, és csak utána lesz képes végre helyesen működni.
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!