Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok a barátnőmmel gyakran pettingelünk ált mind a kettőnkön alul csak egy alsónemű van, mind a ketten szüzek vagyunk esetleg esetleg előfordulhat, hogy a barátnőm így két alsóneműn keresztül szűzen is terhes lesz?
Most néztem bele 3 biosz könyv tartalomjegyzékébe is és mindegyik tartalmazza a szaporodást, csak nem 100%-ban ugyanazok a fejezetek címei. Szóval biztosan sokat tudsz bioszból és nagyon okos vagy, de valahogy ezen mégis átsiklottál, tehát továbbra is azt javaslom, mint a #7-es hozzászólásban is tettem, hogy olvasd el mégegyszer azt a könyvet, mert 100%, hogy benne van, hogy mi kell a megtermékenyítéshez. Bizonyítás képpen Mozaikos biosz könyv: [link] utolsó fejezet rövid címszavakban:
A szaporodás és az egyedfejlődés
- A férfi
- A nő
- A szexualitás
- Nemi úton terjedő betegségek
- A megtermékenyítéstől a születésig
- A születéstől a halálig
Sulinetes tudásbázis (gyakorlatilag a teljes tananyagot tartalmazza összefoglalva): [link] -> Ember szaporodása
Sorolhatnám napestig a könyveket/címeket. Szóval ne duzzogj, hanem olvass!
Szia!
Számíthattál sajnos a kicsit sem kedves kommentekre,ha követed az oldalt...
Nem eshet így teherbe a barátnőd!Ne aggódj!
Az dicséretes,hogy még szüzek vagytok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!