Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 éves vagyok a barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danixl9 kérdése:

15 éves vagyok a barátnőmmel gyakran pettingelünk ált mind a kettőnkön alul csak egy alsónemű van, mind a ketten szüzek vagyunk esetleg esetleg előfordulhat, hogy a barátnőm így két alsóneműn keresztül szűzen is terhes lesz?

Figyelt kérdés

2013. nov. 1. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most néztem bele 3 biosz könyv tartalomjegyzékébe is és mindegyik tartalmazza a szaporodást, csak nem 100%-ban ugyanazok a fejezetek címei. Szóval biztosan sokat tudsz bioszból és nagyon okos vagy, de valahogy ezen mégis átsiklottál, tehát továbbra is azt javaslom, mint a #7-es hozzászólásban is tettem, hogy olvasd el mégegyszer azt a könyvet, mert 100%, hogy benne van, hogy mi kell a megtermékenyítéshez. Bizonyítás képpen Mozaikos biosz könyv: [link] utolsó fejezet rövid címszavakban:

A szaporodás és az egyedfejlődés

- A férfi

- A nő

- A szexualitás

- Nemi úton terjedő betegségek

- A megtermékenyítéstől a születésig

- A születéstől a halálig

Sulinetes tudásbázis (gyakorlatilag a teljes tananyagot tartalmazza összefoglalva): [link] -> Ember szaporodása

Sorolhatnám napestig a könyveket/címeket. Szóval ne duzzogj, hanem olvass!

2013. nov. 1. 19:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy kicsit sem cinikus hozzá szòlásaiddal segìtetted szellemi és később testi fejlődésem és épségem. Biztosìthatlak, hogy elolvastam a Biològia könyvem és azzal is tisztában voltam, hogy mi kell a megtermékenyüléshez. Egyedül az nem volt számomra tiszta, hogy ez valahogy bekövetkezhet-e ezen körülmények között mert erről, biztosìthatlak, egy szò sincs a tankönyvben. Valamint meg szeretném emlìteni, hogy az ország egyik legjobb gimnáziumának biològia tagozatára járok...
2013. nov. 1. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
És ennek kellene bármit is jelentenie? Tudtommal a természettudományi tárgyak iránt érdeklődők rendelkeznek némi logikai készséggel is, melynek következtében magadtól is rájöhetsz, hogy csak úgy varázsütésre egy spermium sem fog eljutni a petesejtig, ami pedig igen csak lényeges a terhesség szempontjából. De csak gondold végig, hogy minek is kellene megtörténnie: A spermádnak a kezedre (vagy az ő kezére kell kerülni), be a hüvelyébe, átjutni a szűzhártyán, be a méhébe és még egy petesejtnek is ott kellene lenni, amihez legalább minimum egy spermiumnak oda kell találni és még ekkor sem biztos, hogy létrejön a terhesség. Na ez a folyamat ott akad meg nálatok, hogy spermium még a hüvelyébe sem jut. Szóval gondolkozz is néha egy hangyányit.
2013. nov. 1. 19:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben legközelebb gondolkodni fogok... Csupán egy egyszerű kérdést tettem fel, de legközelebb nem fogok ilyen "hülyeséget" kérdezni. Köszönöm tanùlságos válaszaid.
2013. nov. 1. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:
szia 2-es válaszoló....:(
2013. nov. 1. 20:33
 16/16 anonim válasza:

Szia!

Számíthattál sajnos a kicsit sem kedves kommentekre,ha követed az oldalt...

Nem eshet így teherbe a barátnőd!Ne aggódj!

Az dicséretes,hogy még szüzek vagytok!!!

2013. nov. 2. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!