Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az eselye hogy terhes vagyok?
Miről beszéltek ti?
Kifejezetten nagy rá az esély!
Ha van vegyél be.
Mennyi apáca meg óvodás írkál ide! :)
Akinek van egy csöpp kis gyakorlata, az tudja, hogy szinte semmi esélye. Én barátnőmmel 8 hónapig csináltam gumi nélkül, megszakításos módszerrel és sosem lett terhes.
Rakshula:
Nah, az ilyenektől mászom a falra, mint te. Letojom, hogy nektek becsúszik-e egy gyerek, de ne add már a lovat egy épp hogy nem szűz kislány alá, basszus!
Szívesen bemutatnám neked a második megszakításos módszerem gyümölcsét, épp alszik, lassan 2 éves lesz. A hozzáállásodat elnézve gondolom az lenne a reakciód, hogy biztos nem húzta ki időben... segítek: időben kihúzta. Leírom 823-adszorra is: az előváladékban is vannak életképes spermiumok, és az előváladékot a pasi nem érzi. A lényeg, hogy a megszakításos módszert, és a "csak egy kicsit tette be gumi nélkül"-t csak akkor szabad alkalmazni, ha tisztában vagytok vele, hogy becsúszhat a baba, és ez nem okoz gondot!
"A probléma nem az, hogy valaki megszakítással védekezik, hanem az, hogy nem tudja felmérni a saját képességeit és nincs elég önuralma hozzá."
Így legyen ötösöm a lottón... előre megmondtam, hogy ezt fogod írni. xD
Remélem, hogy ti úgy védekeztetek, hogy a párod mérte a hőmérsékletét, kiszámolta a peteérését, tudta, hogy mikor van terméketlen időszaka, és akkor csináltátok megszakítással. Legalábbis remélem. Ugyanakkor ne próbáld már beadni, hogy ez halálbiztos módszer, mert nem az, akár a női ciklus változásai, spontán peteérés... rengeteg minden közbejöhet. Mellesleg gondolod, hogy egy kiskamasz ezt megteszi? Ha igen, az is értelmetlen lenne, hiszen egy fejlődő szervezetről beszélünk, valószínűleg még a ciklusa sem állt be. Ha nem így csináltátok, csak szimplán "kihúztad időben", akkor meg áldd a sorsot, hogy eddig bejött. Nem fogok neked kiselőadást tartani, és nem próbállak meggyőzni, mert látom, hogy nem fog menni, és csak azt fogod szajkózni (alaptalanul és tudatlanul), hogy akiknek becsúszott a baba, azok voltak a bénák... de legalább abba gondolj már bele légyszíves (megpróbálom a te szemszögedből nézni a dolgot), hogy egy feltehetően kiskamasz/kamasznak ajánlgatod a megbízhatatlan módszeredet. Legyen már ennyi eszed, hogy ha már te akkora király vagy, és úgy gondolod, hogy a többiek bénák, akkor ne biztasd őket ennek a "védekezési" módszernek az alkalmazására, főleg ne egy gyereket/kiskamaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!