Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól biztonságos a sex?
5 napja szedek fogamzás gátlót.
A menstruációm 3.ik naján kezdtem el.
Sokan mondják hogy már az.
Szerintetek is az?
Tudtam hogy ez lesz!
Elolvastam, de ez pont nincs benne!!
Hogy mikortol lehet.
Van betegtájékoztatód? Elolvastad? Naná, hogy nem! Akkor olvasd már el kérlek!
Le van írva benne, hogy ha nem a mensi első napján kezded, akkor mikortól véd
(általában 1 hetet írnak. DEE nem tudom, ez minden tabinál így van-e. De még azt sem tudjuk, te milyet szedsz! Sőőt ha tudnánk, akkor is azt javasolnánk, hogy olvasd már el azt a remek kis betegtájékoztatót az elejétől a végéig. Biztos számtalan újdonságot tartogat még neked, ha ezt sem tudod ;) )
Szerintem az (egyes) orvosok csak el vannak tájolva, nem mernek rövidebb időt mondani, nehogy aztán ők legyenek a hibások... Szerintem nem véletlenül írja a gyógyszergyártó, hogy mikortól véd az a tabi! nekik sem egy jó reklám, ha nem védene biztosan a leírt időtől!
Nekem anno megmondta az orvos, hogy első tabitól véd. (Én vártam 2 hetet.)
Kérdező neked valószínűleg 1 héttől, de mivel azt se tudjuk mit szedsz, senki nem fogja megmondani neked a tutit...
Ha semmit nem találsz a védettségről, esetleg várj egy hónapot, jobb biztosra menni...
Melyik gyógyszerről van szó egyáltalán? Google-ben megnézted?
(#1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!