Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már 1 hónapja szedem a fogamzásgátlót (mirabella) akkor már belém élvezhet a párom? Igen tudom h akkor sem 100%-os a védelem, de azért már ennyi idő után biztonságos?
Rögtön a kötözködés,stb...áhh inkább nem is mondok semmit.:)
Na de hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen,már nyugodtan lehettek együtt más védekezés nélkül is bőven. Én 11 napot vártam mielőtt lefeküdtem a párommal más védekezés nélkül,és nem lettem terhes.:)
Annyira figyelj,hogy mindig pontosan szedd,és ne hagyj ki egyetlen szemet sem és nem lesz baj! :)
miért kell rögtön leoltani a kérdezőt??
itt ez a baj, h nem akar felelőtlenül szexelni, nem akar gyereket. Azoknál "megértem", hogy így reagáltok, akik védekezés nélkül d*gtak és kiírják, h így vajon lehetek terhes? oltsátok azokat,ne azt, aki azért kérdez, amire az oldal való!!
kérdező!
én is szedtem ezt pár hónapig, azóta váltottunk, de az enyémbe ez nem volt benne szó szerint, h mikortól véd.:O mi azért a biztonság végett kivártuk az 1 hónapot. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!