Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? 72 órást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? 72 órást vettem be (Rigesoft). Az első szem után semmi mellékhatást nem éreztem, de a második szem bevétele után 20 perccel-fél órával hasmenésem volt, és nem bírtam tovább.

Figyelt kérdés
72 órást vettem be(Rigesoft). Az első szem után semmi mellékhatást nem éreztem, de a második szem bevétele után 20 perccel-fél órával hasmenésem volt, és nem bírtam tovább... :S Szerintetek kijött belőlem a gyógyszer??? Érdemes volt egyáltalán megvenni??? A teszttel még sajnos várnom kell pár napot, most még nem mutatná ki a terhességet. Amúgy a mellékhatásokat elolvastam, és abban az van, hogy a tünetek a következők: hányinger, fejfájás, szédülés, hasmenés, ciklus változása... AZ NINCS BENNE, HOGY A HASMENÉS GYÖNGÍTENÉ A GYÓGYSZER HATÉKONYSÁGÁT!!!!!!!!!!!!! :S Mert ha benne lett volna, akkor vettem volna másikat.
2009. nov. 12. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
hát azért a 72 órással vigyáznék rengeteg hormon van benne ami felborítja az egész hormon háztartásod..
2009. nov. 12. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
és nem hiszem h lehetnél terhes az 1 válaszoló voltam
2009. nov. 12. 14:54
 3/9 A kérdező kommentje:
:'( Köszönöm szépen!!!
2009. nov. 12. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom,hogy ráírták volna.Szerintem sem vagy terhes.Amúgy 2 szemet kell bevenni?Azt hittem a 72 órás csak egy szem.
2009. nov. 12. 15:17
 5/9 A kérdező kommentje:
A Rigesoft 2 szem... én meg is voltam rendesen lepődve, hogy 2 szem bogyó 5000 Ft...:S Remélem ér is valamit! Mondjuk a 30 000 Ft-os abortusszal fel sem ér, inkább ez, mint az!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S
2009. nov. 12. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
nem, a postinor is 2 szemes tabletta. és felejtsétek már el azt a hulye dumat, h " jaj, mert az felbortija a hormonhaztartast ", meg stb. miert, inkabb bizza a jó szerencsére? vagy h gondoljatok? egy abortusz meg a testet, lelket felboritja.
2009. nov. 12. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem sajnos lehetsz. majd kiderül a tesztből, de csak 14 nap után van értelme megcsinálni.
2009. nov. 12. 17:34
 8/9 A kérdező kommentje:
:S Ahj, ne is mondj ilyet!!! :S Így is úgy félek!!!! :(
2009. nov. 12. 17:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem! :) Holnap megyek nőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni!!! ;)
2009. nov. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!