Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell felhelyezni a hüvelygyűrűt?
Figyelt kérdés
Nem volt még sose, még a kezembe sem, és nem is tervezek szexuális életet élni mostanában. Csak hallottam erről a módszerről és tetszik, csak nem tudom hogy lehet felrakni?
A tampon felrakással is bénázok, hogy tudom ezt a méhszájig felrakni? (Illetve levenni?)
19/L
2013. okt. 21. 21:58
2/4 anonim válasza:
Teljesen más, mint a tampon, és a gyűrű gyakorlatilag a helyére ugrik, ha már félig betoltad. Kivenni egy fokkal macerásabb, de bele lehet jönni azért.
Én is azt hittem, hogy bénázni fogok vele, de tényleg nagyon jól beáll a helyére, teljesen magától!
3/4 anonim válasza:
Biztos rajta van a dobozon. És sajnos én nem tudok neked segíteni ebben lévén, nincs vaginám de annyira csak nem lehet bonyolult felhelyezni egy tampont. Mintha emlékeim azt súgnák, hogy már én is rajtam fel lánynak.
4/4 anonim válasza:
A hüvelygyűrű (bár az átmérője elég nagy) nagyon rugalmas. Simán össze kell nyomni és feldugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!