Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flora8 kérdése:
Felfázástól késhet?
Figyelt kérdés
1 hete késik és kb ennyi ideje vagyok felfázva. Most kezdtem ra gyogyszert szedni remèlem hamar hatni fog. A barátommal mindig védekezünk sose szakadt ki2013. okt. 19. 22:47
1/8 anonim válasza:
Megfázásról, stressztől, dühtől. Minden ló_fa_sztól késhet.
2/8 anonim válasza:
Igen, késhet tőle. Ne aggódj szerintem. Nekem volt, hogy 1,5 hetet késett, mondjuk akkor épp nem voltam felfázva. De stressztől is lehet. Mennyi idős vagy és mióta menstruálsz?
3/8 A kérdező kommentje:
15 es 3 eve menstrualok volt mar hogy kesett kicsit vagy hamarabb jott meg, csak most jobban odafigyelek igy hogy baratom van
2013. okt. 19. 22:52
6/8 anonim válasza:
Ne ijesztgessétek már szegény lányt. Én idősebb vagyok és előfordul, hogy késik, ha stresszelek.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy terhes vagyok,remelem
2013. okt. 19. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!