Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a legelső szelvény Miligest...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a legelső szelvény Miligestem nem a menzesz első napján veszem be, úgy már nem hatékony?

Figyelt kérdés
Hajnalban jutott eszembe, hogy be kellett volna vennem. Nem akartam már így bevenni, de másnap azt mondták nekem, így is bevehetem, mert az első szelvénynél még mindegy. Nem érem el az orvost, nem tudom, mit higgyek. Ötletek?

2013. okt. 19. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha most kezdted először, akkor azt hiszem, hogy 1 hetet minimum kell várni, hogy hasson, ha az első napján veszed be, tán azonnal hat. Bár én nem mertem kockáztatni, szerintem te is várd meg a minimum egy hónapot.
2013. okt. 19. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem le van írva a betegtájékoztatóra, hogy ha nem az első menis-napon veszed be, akkor mi a teendő. Megnézted?
2013. okt. 19. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de nem ír semmi ilyet. Sem azt, mikor kezd el hatni, sem azt, mi van ilyenkor. Sikerült kerítenem egy nőgyógyászt az ügyeletről, ő azt mondta, így is szedhetem nyugodtan. Ha az első nap kezded el sincs meghatározva egyértelműen, mikor kell szedni. Háziorvos szerint 2 hét, publikum szerint 1 hónap, van, aki szerint első nap, úgyhogy mindenképp várok egy hónapot.
2013. okt. 19. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, szedni lehet így is, hogy nem az első napon kezded, csak mellette tovább kell védekezni.
2013. okt. 19. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!