Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? Nagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? Nagy a kockázat? Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
Kihagytam a fogamzásgátló tablettámból 2szemet az 5.-6.napi tablettát..Annyira zűrös volt minden napom,volt hogy ittam is :/ szégyellem de ez van,így lett,tudom felelőtlen hülye vagyok,de most mit tegyek,mi lesz?Párom is kiakad ha megtudja,irassak eseményutáni tablettát? :/ -.-

2013. okt. 15. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy hétig kiegészítő védekezés és semmi gond nem lesz szerintem.
2013. okt. 15. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló szedése mellett nem lehet esemény utáni tablettát bevenni!

És gratulálok, nagy eséllyel csökkenhetett a fogamzásgátló hatása!

Szóval reménykedj benne, hogy megjön majd a vérzésed és nem vagy terhes!

Egyébként pedig a kimaradt szemeket pótolni kell és legalább 1 hétig kiegészítő védekezést alkalmazni! Mert ha ezt nem teszed, akkor ha eddig nem is, eztán lehet hogy összejön az a gyerek!

2013. okt. 15. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma járok a 2hét közepén,és megjött a megvonásosom! Nem találtam példát az én esetemre sehol a neten,akárhogy kutattam. :( most mi van?Csak nem leszek terhes -.- vérzek,az jó jel,nem?
2013. okt. 17. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy jó jel.

Lehet akár beágyazódási vérzés is.

Vagy jelentheti azt is, hogy a kihagyás miatt úgy lecsökkent a hormonszint, hogy a szervezeted úgy érzékelte, erre a hónapra vége a bogyónak, jöjjön a megvonásos.

A lényeg: erre a hónapra már ne számolj védelemmel! Nem csak 1 hétig, hanem végig védekeznetek kell máshogy is!

Kihagyástól számítva minimum 2 hét múlva tesztelj!

2013. okt. 17. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!