Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapestiek (Pestiek)! Szeretnék nőgyógyászhoz menni, kit ajánlotok, ill. kitől tartsam magam távol?
Egy éve vagyok párkapcsolatban, és most már úgy döntöttünk, hogy áttérhetünk a fogamzásgátlóra, egyrészt a biztonság, és kényelem miatt is. Hol, kit tudnátok nekem ajánlani? Árat kb. tudnátok mondani hozzá? Először mennék ilyen helyre.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
L/18
Szia!
Dr.Ádám Zsolt.Baross utcai kórházban rendel úgy tudom a magán rendelője a Thököly úton van.Nála született a keresztlányom és én is hozzá járok magánra.Nagyon kedves,nyugodtan kérdezhetsz mindenre válaszol.Remélem tudtam segíteni.
Minden magán orvos kedves, hisz naponta minimum 100ezret keresnek, így könnyű mosolyogni és figyelmesnek lenni, tőlük nem kell félni.
Csak az sztk-s dokiknál nem kell fizetni, de náluk azért kell keresgélni, hogy melyik a jó. Én harmadik próbálkozásra találtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!