Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen árban vannak mostanában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen árban vannak mostanában a fogamzásgátlók?

Figyelt kérdés
Utoljára 17 évesen szedtem fogamzásgátlót, most 21 vagyok és szeretném megint szedni. Csak nem tudom, milyen árakra számítsak. Régen a Tri-Regolt szedtem, de nem tudom, hogy az most megfelelne-e nekem, úgy emélkszem, az egy olcsóbb fajta volt. Valami olyat szeretnék, amitől nem fogok elhízni (nyolc hónapja szültem, van már rajtam így is elég felesleg, nem kéne még több), de azért nem is megfizethetetlenül drága. Melyiket tudjátok ajánlani, és melyik mennyibe kerül?
2008. júl. 6. 12:14
 1/5 anonim válasza:
100%
Én a Lindynette 20-at szedem és 3 havi adag 5100 ft. Szerintem ez az ár teljesen korrekt, mert ettő csak drágábbak vannak. Ettől 1 kg-t sem híztam, teljesen megfelel. Ajnlom neked is:)
2008. júl. 6. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem ragaszkodsz a hormontablettákhoz, akkor nagyon tudom ajánlani a pharmatex hüvelytablettát, ami helyi használatú, hormonmentes fogamzásgátló. Hízni nem fogsz tőle, nem kell rendszeresen szedni, csak szeretkezés előtt 10 perccel felhelyezni. Ezenkívűl nem csak a terhességet előzi emg, de az óvszerhez hasonlóan a nemibetegségek megelőzésére is jó. A 12 db-os csomag ára 1500 Ft.
2008. júl. 6. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Cilestet szedek 3600 forint körül mozog az ára, de attól is függ, hogy hol veszed.
2008. júl. 6. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem milligest 3 havi 5600..
2008. júl. 6. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A Rigevidon nekem 2400 Ft-ba került és a Trinordiol is ennyi körül van.
2008. júl. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!