Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S lehetek terhes? (Lent)
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka lefeküdtem egy sráccal, nem vedekeztünk egyáltalán (se gumi, se gyógyszer). Először a számba élvezett, másodjára meg lehet, hogy belém, de nem vagyok benne biztos. Na de ami még fontos: menstruáltam, de már az utolsó napom volt, ami ugye azt jelenti hogy már csak éppen foltos volt néha a betét.2013. okt. 13. 10:47
11/12 anonim válasza:
PomeeSmith Te maradj meg a biosz könyvnél szerintem :D
12/12 anonim válasza:
Persze, pont igy lehetsz terhes :)
Csak nekem tunt fel az, hogy ugy cumizta le a pasit, hogy elotte a veres puncijaban volt? Mert akkor ez nem no, hanem valami utolso riherongy. Undorito!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!