Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló nőiesebbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló nőiesebbé tesz egy 18L-t? Elkezdtem szedni, mert nem életet élek, és ennek lesznek valami pozitív hatásai a kinézettemmel kapcsolatban vagy nincs külső hatása?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:

ritkán szőrösebb lehetsz

férfiasabb

2013. okt. 7. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Van akinek mellesleg jót tesz.
2013. okt. 7. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem élsz életet, akkor minek a tabletta?
2013. okt. 7. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem életet élsz, akkor mit?! o.O
2013. okt. 7. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van. Hormonok miatt a mell nőhet, illetve vízvisszatartás lehetséges, illetve étvágynövelő hatása is lehet, ami súlygyarapodáshoz vezet. De az utóbbi kettőt ki lehet küszöbölni, úgy, hogy sok folyadékot iszol, és nem zabálsz állandóan.
2013. okt. 7. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Tablettája válogatja. Nekem nőtt a mellem tőle, és szebb lett a bőröm. Bár ezt a tablettát direkt erre is kaptam. A "rendes" fogamzásgátlónak nem nagyon vannak mellékhatásai.
2013. okt. 7. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
végre kinő a melled:DDD
2013. okt. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!