Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. hónapja rendesen szedem a fogamzásgátlót mégis félünk?
Figyelt kérdés
Egyszerűen engem nem lehet meggyőzni arról, hogy így biztos nem lehet terhesnek lenni.:| Peteéréskor sem? Világosítson már fel valaki, utána olvastam meg minden, de én nem merem neki megengedni, meg ő se akarja, hogy bennem menjen el.:S2013. szept. 25. 00:56
11/14 anonim válasza:
Hát akkor pont beletrafáltam.. Ciklusbeállítás.. Gratulálok a nőgyógyászodnak! És neked is, ha nem cseréled le őt valaki olyanra, akit érdekel is az egészséged!
12/14 A kérdező kommentje:
1,5 éve is ugyanez volt, csak akkor 18 napig volt meg. vérvétel, ultrahang, mindenhova elmentünk de semmit nem találtak.. azt mondták normális .. :"D pedig akkor már 3 éve menstruáltam és 2 éve van beállni állítólag, na mindegy...
2013. szept. 25. 16:18
13/14 anonim válasza:
nyugodtan csinálhatjátok úgy!
a válaszolók közt meg annyi okos gyökér van hogy hihetetlen... a sok magát ORVOSnak tartó birka... ha van diplomátok hogy ti orvosok vagytok és tudjátok mit beszéltek akkor bocsánatot kérek de nem tartom valószínűnek... mert akik itt osztják az észt hogy milyen kis buta liba stb, stb, azok se tudnak ugyanúgy semmit...
14/14 anonim válasza:
Jöhet a bocsánatkérés! :)
(mondjuk szükségem nincs rá, a bunkó beszólások sose hatottak rám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!