Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane 35 fogamzásgátlóról tapasztalatok?
Én személy szerint nem értek egyet azzal, hogy ezeket a tüneteket fogamzásgátlóval kellene eltüntetni.. Egyrészt ezeknek oka van (hogy túl kevés női hormonokat termel a szervezeted), másrészt az ilyen bajokra felírt tabletták nagyon magas hormontartalmúak.
Én soha nem szednék be ilyet, szinte garantált egy vérrög valamikor.
Én sem szedném, ha rajtam múlna. 23 vagyok és hiába van tartós kapcsolatom, megegyeztem a párommal, hogy valahogy máshogy oldjuk meg a védekezést csak ne keljen szednem ezeket a méreganyagokat.
Ám újfent szinte kopaszodom. Nem akarok 25 éves koromra parókát magamnak, úgyhogy inkább bevállalom a fogamzásgátlót. Csak az nem mindegy, hogy melyiket. A mai orvosokban nem lehet ilyen téren megbízni. Futószalagon mennek be hozzájuk a betegek ők meg kézrátétellel megállapítják egyszerre 10 embernek, hogy milyen gyógyszert kapjanak, "majd a következő 10 más fajtát kap" alapon. Hát kösz nem.
Én fogom kiválasztani, hogy melyik gyógyszereket vagyok hajlandó szedni és abból a doki kiválaszthatja, hogy melyik a legjobb a számomra. :D Ezért végzek közvélemény kutatást.
Na ez így nem lesz jó. Egyik orvos sem fogja neked felírni, ha így odaállsz elé... Az okoskodó betegeket mindegyik utálja, ezt jó, ha tudod!
Szánj rá pénzt és menj el egy magánorvoshoz. Nem kell mindig hozzá járnod, csak írjon fel egy normális bogyót.
Különben nem minden sztk-s doki olyan, mint amilyet leírtál. Én sem ilyen orvos mellett dolgozom és nem is ilyenhez járok.. Teljesen normálisak, fordítanak időt a betegekre.
Én nagyon nagyon nem ajánlom!!!
20 kilót híztam, amikor szedtem!
2-3 évnél tovább pedig a dokim szerint tilos szedni is, mert káros is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!