Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PHARMAVIT hüvelyi fogamzásgátlóról ki, mit tud?
Figyelt kérdés
Bárkit kérdezek, mindenkit mást mond róla! Anyukám szerint nagyon jó, a barátnőmnek Marcikája lett tőle... szóval nem tudom, hogy mennyire jó és biztonságos!2009. nov. 5. 16:47
1/6 anonim válasza:
ha ismersz olyat aki teherbe esett mellette akkor szerinted mennyire lehet jó???
2/6 A kérdező kommentje:
Egyik fogamzásgátlóra sincs ráírva, hogy 100%-an véd...! Sőt még a spiráltól is lehet az ember terhes...! Legyen óvszer, legyen tabletta, legyen spirál nem mind biztonságos, mindre tudok esetet, hogy teherbe esett valaki...! Én csak kíváncsi vagyok, hogy fel tudjak egy statisztikát állítani...
2009. nov. 5. 18:49
3/6 anonim válasza:
Pharmavit? Azt nem ismerem. De van Patentex meg Pharmatex.
4/6 A kérdező kommentje:
A Pharmavit és a Pharmatex ugyanaz...a forgalmazójuk lett más! :-)
2009. nov. 6. 21:20
5/6 anonim válasza:
Értem. Én a patentexet használom, de óvszerrel együtt. Így biztosabb sztem. önmagában nem merném alkalmazni.
6/6 A kérdező kommentje:
Na ez az! :) Így kellene, csak a gyomorpolipom miatt nem szedhetek gyógyszert, az óvszerre allergiás vagyok és még fiatal a hurokra! Szóval nem tudom, hogy mi tévő legyek, ezért lettem volna kíváncsi más véleményekre is...! Mindenesetre köszönöm!
2009. nov. 8. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!