Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban élek már négy éve, és van egy srác, aki csokot akar tolem. Nem tudom engedjek e a kisértésnek. Segítsetek2009. nov. 4. 20:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem hurcold oda a barátodat is had nézze.
2/6 anonim válasza:
igazából nem tudom, hogy nálatok a csók megcsalásnak számít e. De inkább ne tedd, mert később meg is bánhatod a dolgot.
3/6 anonim válasza:
Mit szólnál ha a barátod csókot adna egy másik lánynak?
4/6 anonim válasza:
Én is pont ebben a helyzetben vok!4éves kapcsi, és csok kell ! én is várom a válaszokat:D
5/6 anonim válasza:
ha kísértés van az gond.. nincs rendben a kapcsolatod a pároddal? vagy kezded unni? mert ez nem jó, ha van barátod és mégis boldog lennél ha megcsalnád.
6/6 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak már lőttek, ha a megcsaláson gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!