Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja lefeküdtem a barátommal. Szedek fogamzásgátlót, de használtunk óvszert is, mert szedtem gyógyszereket.(Condrosulf, Coldrex, Neo Citran) De sajnos az óvszer kiszakadt. Kb. 1 hete hányingerem van és 3 napja semmit nem bírok enni. Ez lehet terhesség jele vagy csak egy szimpla betegség és véletlen egybeesés, hogy pont most van ez?
2009. nov. 3. 22:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"Szedek fogamzásgátlót, de használtunk óvszert is..."

Szerintem nem vagy terhes! De csinálj tesztet és rögtön kiderül! Az, hogy 3 napja semmit nem bírsz enni lehet, hogy a most jövő influenzának "köszönheted"!

2009. nov. 3. 22:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia! Ha szedtél tabit,akkor nem hinném hogy terhes vagy,de ha késik a menstruációd és ilyen ideges vagy,akkor nagyon jó volna ha orvoshoz fordulnál!!

Üdw, Évi

2009. nov. 3. 22:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Csütörtökön kell, hogy megjöjjön. Azért nem csináltam még tesztet. Csak az a fura, hogy más bajom nincs. Remélem csak véletlen egybeesés, hogy pont van hányingerem és csak szimplán beteg vagyok.
2009. nov. 3. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem menj el dokihoz...
2009. nov. 3. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég régóta szeded a tabit, tehát már véd, akkor tuti nincs semmi baj és nem vagy terhes. A Coldrex és a Neo Citran biztos nem befolyásolja a tabi hatását, de a Condrosulf nevű gyógyit nem ismerem. Ha nem antibiotikum akkor no para
2009. nov. 4. 07:48
 6/13 A kérdező kommentje:
kb. 5 hónapja szedem már. A Condrosulf porckopásra van, tehát nem antibiotikum.
2009. nov. 4. 08:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Terhességi teszt? Vagy ez túl egyszerű megoldás?
2009. nov. 4. 11:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Én már írtam neki, hogy teszteljen, de észre sem vette a választ...

Első válaszoló voltam!

2009. nov. 4. 11:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Azért nem merek tesztelni, mert holnap kell megjönnie. És azt hallottam, hogy mielőtt megjön előtte adhat téves eredményt.Ezért nem mertem még tesztelni.
2009. nov. 4. 12:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért hozzátok a frászt szegényre?! Nyugi, szinte semmi esélye hogy terhes vagy.

1. tabit szedsz elég rég óta, tehát véd:D

2. Védekeztetek óvszerrel, bár az baj hogy kiszakadt de mivel azok közül amilyen gyógyszereket szedtél semmi nem befolyásolja a tabi hatását így tuti nincs baj.

3. Ha nem jön meg a hétvégéig vegyél egy tesztet,bár szerintem felesleges.

4. Ja és ne görcsölj rá, attól csak késni fog.

5.Nézesd meg magad a háziorvossal, mert tuti valamilyen virusos nyavaját összeszedtél!

Remélem kicsit megnyugtattalak:D Lenne még egy kérdésem, hanyadik napon történt ez a "balaeset"? Pusz

2009. nov. 4. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!