Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon érzitek, h. meg fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érzitek, h. meg fog jönni gyógyszer mellett?

Figyelt kérdés
Én tegnapig,tegnap előttig nagyon éreztem,ma egyáltalán nem.Tegnap fogyott el a 21.szemem.
2009. nov. 3. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én szoktam érezni, de nem vészesen. A cicim viszont előtte egy héttel minidg érzékeny, pedig akkor ugye még szedem a bogyót.
2009. nov. 3. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:

rettenetesen hisztis vagyok előtte pár napig, de ez az egész pályafutásom során így volt:D

amúgy meg konkrétan azt hogy megjön nem nagyon szoktam érezni, csak tudom mikor fog, majdnem órára pontosan szokott..

első levél?

2009. nov. 3. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem a cicim feszül picit, de nem közvetlenül előtte, hanem így 3/4 tájban :D az uccsó pár szemnél.

mielőtt megjön nemérzek semmit, amikor viszont megjött, azt érzem, mert kicsit olyan nehéznek érzem a hasam, de így ennyi. mást nemérzek.

2009. nov. 3. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:
nem,már a 2.levél holnap kellene megönnie,mert múltkor is igy volt.De émelygek a 12.szemtől kezdeve
2009. nov. 3. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam kedden fogyott el és szerdán mindig görcsöltem egy kicsit, onnan tudtam,hogy meg fog jönni hétvégén. Sőt, azt is megéreztem mindig mikor megjött, egy erősebb görcs volt.
2009. nov. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!