Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha valaki fog. Tabit szed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki fog. Tabit szed akkor annak csak megvonásos vérzés jelentkezik a 7 napos szünetben vagy utána meg is jön rendesen a mensije?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A tablettát szedők vérzése nem rendes menstruációs vérzés
2009. nov. 3. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A megvonásos vérzés az a mensi. Csak jóval gyengébb, mint a gyógyszert nem szedőknél.
2009. nov. 3. 08:22
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha valaki fogamzásgátlót szed annak nincs peteérése.Akkor hogy menstruálna?
2009. nov. 3. 08:37
 4/9 A kérdező kommentje:
8:37 nem a biológiailag vett menstruációra gondoltam hanem vérzésre. rosszul fogalmaztam. köszi a válaszokat
2009. nov. 3. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szünetben lesz megvonásos vérzés. A szüneten kívül jelentkező vérezgetésekkel meg dokihoz kell fordulni, mert akkor gond van a gyogyival.
2009. nov. 3. 09:26
 6/9 A kérdező kommentje:
értem! Köszönöm!
2009. nov. 3. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:

a megvonásos vérzést azért hívják megvonásos vérzésnek, mert az alapból 21 napon keresztül szedett hormonok megvonása váltja ki. direkt úgy lett kitalálva a tabletta, hogy valamennyire imitálja a normális ciklust, egyrészt azért, mert méginkább természetellenes lenne, ha nem lenne semmiféle vérzés, másrészt erre a hüvelynek is szüksége van.

kielégítő voltam?

2009. nov. 3. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom semminek nincs szüksége erre a "megvonásos vérzésre"

Ezt azért csinálták így mert sok buta nő úgy gondolja illetve gondolta régebben hogyha nem vérzik havonta akkor nem is igazi nő :S

2009. nov. 3. 16:19
 9/9 A kérdező kommentje:

16:00 igen kielégítő voltál viszont 16:19 bekavart....

mindegy 16:00 a Te válaszod logikusabb...

2009. nov. 4. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!