Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megtermékenyítettem a anyai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtermékenyítettem a anyai nagybátyám féltestvérének a lányát. Lehet életképes utód?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, de nem kamu! Ne töröljétek, fontos lenne tudnom! Az elején kezdem a történetet.

Nem vagyunk teljesen vérrokonok, mert anyai nagybátyám és az ő féltestvére (akitől a lány anyja) külön apától származik. A helyzet nem olyan egyszerű, hogy abortusz, mert anyai nagybátyám normális, de a féltestvére Jehova tanúja és biztosan nem engedné az abortuszt. A lány 5 hónap múlva tölti be a 18-at, addigra meg már késő és ha kitagadják otthonról se lenne hova mennie, mivel nekem még be kell fejeznem az egyetemet és utána sem biztos hogy egyből kapok majd munkát. Egyébként támogatnám őket nem vagyok egy felelőtlen kis suttyó csak hát inkább a lány miatt aggódom, hogy nem-e hal meg és a gyerek végül nem-e lesz torzszülött akinek jobb lett volna meg sem születni.

2013. szept. 6. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy értettem, hogy Rh összeférhetetlenség vagy bármi, ami ilyenkor előfordul, normális terhességeknél meg nem."

EGEK! Ennek aztán SEMMI köze nincs ahhoz, hogy rokonok vagytok-e vagy sem!

Tanulj még egy kicsit, egyetemista!

Meg arról is egy picikét, hogy mekkora kockázata van lejárt gyógyszert bekapkodni. NEM, nem csak annyi, hogy nem hat. Ott is maradhatott volna tőle.

Egyébként meg NEM kell az apjának engedélyt adnia, "ELÉG" ha a gyámhatóság megadja az engedélyt.

Oda kell fordulni, ha a 18 év alatti elvetetné, de a szülei tiltják.

18 éves koráig pedig "nem tagadhatják ki". Persze lelkileg kicsinálhatják.

2013. szept. 7. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez irtó kicsi rokoni szál. Sőt, szinte semmilyen. Másodunokatestvérek pl. már házasodhatnak. Nem engedné a jog, ha fennállna annak a komoly veszélye, hogy az utódok genetikailag degradáltak lesznek. Nálatok meg ennél is kisebb a rokoni fok.

Gratulálok, apuka, szedd össze az eszedet, mert valahogy be kell jelenteni a családnak a liezont meg hogy gyereketek lesz!!

2013. szept. 7. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, hogy a vérfertőző kapcsolatokból származó gyerekek sem feltétlenül torzszülöttek, vagy csökkent értelmi képességűek, csak ha sokáig (generációkon keresztül) belterjesen szaporodik az ember, akkor jönnek elő különféle retardációk.

Egyébként senkit nem lehet Magyarországon kötelezni az abortuszra, de a gyermek megtartására sem. Kiskorú esetén, ha ütközik a szülői döntés a biológiai anya döntésével a gyámhivatal dönt mégpedig általában az terhes nő/lány döntését veszi figyelembe.

2013. szept. 8. 16:15
 14/14 Snooch ***** válasza:

Hogy került a kislány kezébe lejárt szavatosságú esemény utáni tabletta?

Ha már korábban ki kellett, hogy váltsa, akkor 1) nem most volt az első alkalom, hogy nem védekeztetek... 2) miért nem vette be?

Az esemény utáni nem olyan, mint a No-Spa, hogy mindenki tart otthon egy dobozzal...

2013. szept. 17. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!