Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan aki tabi+gumi-va...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki tabi+gumi-val védekezik? Vagy az már nagyon túlparázás?

Figyelt kérdés

Melyiknél kisebb az esélye a teherbe esésnek?

És ha a tablettától terhes maradok, az kiderül? Mert ugye a menstruácio a szünetekben mindig megjön elvileg... de ha terhes vagyok akkor nem?

Én úgy gondolom, hogy a helyesen felhelyezett és nem hibás gumi biztonságosabb minta tabletta... ti hogyvagytok ezzel?

2009. nov. 1. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Az egyes fogamzásgátló módszerek hatékonyságát a Pearl indexszel mérik, eszerint a tabletta a biztonságosabb.

2009. nov. 1. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Gumi a bizalom nélküli szexre való, vagy ha valami más ok miatt nem lehet tablettával védekezni.

Tabletta vállalható kockázat.

2009. nov. 1. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 5 hónap után mertem elhagyni a gumit. De még akkor is tiszta ideg voltam, hogy mi van, ha... Azóta 2x váltottam gyógyszert, akkor 1-1 hónapra védekeztünk gumival is. Egyébként már nem használunk gumit és így sokkal élvezetesebb is.

Attól én is parázok, hogy nem veszem észre, hogy teherbe estem. Nekem olyanok a mellékhatások, hogy fel se tűnne, ha teherbe esnék...Vagy kizárom a lehetőséget az agyamból vagy 3 havonta tesztelek, biztos ami biztos, hogy az abortuszba még beleférjek.

A gumiról megvan a véleményem. Szerencsémre akkor szakadt ki 2x, amikor már hatott a gyogyim. Belegondolni sem merek, mi lett volna, ha mindez gyógyszer nélkül történik. Nem segített volna az esemény utáni tabi sem, mivel csak 2 nap különbséggel történt a dolog, így másodjára már nem vehettem volna be a tabit, de az 1. meg ugye csak 1 aktusra szól. Ma már simán anyuka lennék. Ugyanígy 2x bennem maradt a gumi...Hát ezek után gyötörjenek bármilyen mellékhatások a gyogyitól, inkább az, mint a rettegés,hogy kiszakad, lecsúszik-e a gumi...

2009. nov. 1. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
észreveszed ha terhes vagy, mert megváltozik a menzeszed, ha tabletta mellett esel teherbe. a tabletta biuztonságosabb és kényelmesebb is.
2009. nov. 1. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
én tabival+gumival védekezek:) így nem kell félni:) ha nem hat a tabi ott a gumi, ha kiszakad akkor meg ott a tabi! az meg nagyon szerencsétlenség ha épp egyik se hat...! Én semmiképpen nem akarom meggyilkolni a gyerekem, ezért inkább duplán védekezek!! 18/L
2009. nov. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!