Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit jelent pontosan a naptármó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent pontosan a naptármódszerben a zöld nap?

Figyelt kérdés
ciklus.hu-n vezetem a ciklusomat és amikor a naptármódszer nézet szerint zöld nap van akkor belém is élvezhet nem lehetek terhes? vagy hogyvan ez pontosan? lehetőleg komoly és normális válaszokat kérnék.
2009. nov. 1. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Amikor a zöld csík van? Akkor van a peteérésed és akkor van a legnagyobb esélyed arra, hogy teherbe ess.
2009. nov. 1. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
SEMMIKOR NEM ÉLVEZHET BELÉD hacsak nem akarsz gyereket. szerinted egy internetes program tudja hogy neked mikor van spontán peteérésed??? vááh megőrjít a emberi hülyeség.
2009. nov. 1. 13:38
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

és arra gondoltam hogy a naptármódszer nézetben vannak piros és zöld napok..

2009. nov. 1. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Ciklus.hu - naptármódszer:

zöld - szabad szerelem

piros - kritikus napok

barna - csak óvatosan

Egyébként a második válaszolónak írnám, hogy nem hülyeség a ciklus.hu, mert akinek szabályos a ciklusa, az nyomon tudja követni nagyjából, hogy mikor szabad és mikor nem szeretkezni. Persze nem igazán védekezési módszernek jó, hanem aki babát tervez, vagy akiknek nem baj, ha becsúszik a baba!

2009. nov. 1. 17:21
 5/11 anonim ***** válasza:

zöld nap=beléd élvezhet, piros nap = nem élvezhet beléd.

DE! csak akkor kísérletezzetek vele, ha nem baj ha becsúszik egy baba. Ugyanis a spontán peteéréseket nem tudja még a gép sem kiszámolni...

2009. nov. 1. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
ááá nem értem hogy mért riogatnak mindenkit a spontán peteéréssel! Ez egy rendkívül ritka jelenség! Minden nőnek egyszer van peteérése egy hónapban!És azt látod,tapasztalod is vagy nem? Ezzel nem azt mondom hogy ne védekezzetek,viszont felesleges beparáztatni a népet.
2009. nov. 2. 04:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan is amikor 2 érik meg. Mert ikerterhesség is van. Most a 2 petéjűre gondoltam. Én nem bíznám magam ilyenre. Tablettát használok. Én a gumitól idegeskedtem, mindig néztük, hogy a helyén van-e. Így sosem élveztem az együttléteket...
2009. nov. 2. 13:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem riogatva van a nép, de te is beláthatod h van spontán peteérés. Írtam, ha nem látnád h azt nem lehet érezni, és a gép sem tudja kiszámítani. De neked nem kéne osztani az észt, mikor te is írtad h előfordulhat ilyen. Mellesleg mi a franc van, ha pont ő esik bele abba a ritka esetbe? Megy majd abortuszra? Vagy hogy gondolod? Persze, mert az abortusz a legegyszerűbb megoldás.... pff.

És különben te honnan tudod h neki nincs spontán peteérése? Mi vagy te? Uri Geller? -.-

2009. nov. 2. 17:20
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D
2009. nov. 5. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
04:56-os vagyok: nem vagyok Uri Geller,hanem eü.fősulin tanulok és azért írtam ezt.Ha lenne is spontán peteérés,ami kilökődik,nem érett pete,nem úgy mint a normál peteérésnél.Mivel nincs ideje rendesen megérni. Mondom,nem kell félinfókkal paráztatni mindenkit.A teherbe esés esélye menzesz után,peteérés előtt a nagy,mivel nem tudod pontosan melyik nap is lesz. De ha már lement,akkor nem kell aggódni.Egyébként ha egy kicsit is figyelnének a nők a testükre,tudhatnák hogy mikor van peteérésük. Tojásfehérje állagú hüvelyváladék,pár napig tiszta nedves a bugyid stb. Ezt nem lehet összetéveszteni semmivel.Ha ez lement és kicsit ragacsos a bugyi,onnantól már nem eshet teherbe.De mivel fiatal,javaslom hogy használjon hüvelykúpot mondjuk megszakítással,ez nálam bevált.Így még túl is van bizosítva.
2009. nov. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!