Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagytam a fogamzásgátlót, milyen tűneteitek voltak?
nekem olyan tüneteim vannak, nagyon fájnak a melleim, a mellbimbóm nagyon érzékeny, folyamatosan kicsit görcsölget a hasam, néha szúr a méhem....
ezek normális tünetek miután abbahagytam a szedését? vagy gondoljak esetleg babára?
Nem lehetne NORMÁLISAN kiírni a kérdést?
Mikor hagytad abba? Napra pontosan.
Megjött már azóta egyszer is?
Gyógyszerszedés előtt hány naposak voltak a ciklusaid?
Esetleg emlékszel, hogy mikor voltatok együtt a pároddal?
->
EZEK az adatok szükségesek ahhoz, hogy bármit lehessen írni a kiírásodra!
véleményem szerinte elég egyértelmű és érhető a kérdés amit feltettem, egyszerűen megválaszolhatóak "milyen tüneteitek voltak mikor abbahagytátok a fogamzásgátló szedését??" nem tudom mit nem lehet ezen érteni!
"nekem olyan tüneteim vannak, nagyon fájnak a melleim, a mellbimbóm nagyon érzékeny, folyamatosan kicsit görcsölget a hasam, néha szúr a méhem.... "
azóta még nem volt meg kb 5 napja késik, utoljára júl 22-én volt meg. azóta elég sűrűn voltunk együtt a párommal... mondhatni kétnaponta...
Nem volt egyértelmű, ugyanis nem mindegy, hogy a gyógyszer letétele után egyből észleled a tüneteket vagy sem.
Ha egyből érezted volna, akkor lehetett volna a tablettának is tulajdonítani.
De mivel pont akkor érzed, amikor már meg kellene jönnie, így nem.
Azt viszont NEM lehet ennyiből eldönteni, hogy terhes vagy-e vagy sem,
ugyanis a korai terhességi tünetek és a menstruáció előjelei NEM különböztethetőek meg egyértelműen!
Ha terhes vagy, akkor is a "mindjárt megjön" érzést tapasztalhatod magadon.
A teszt segíthet eldönteni a kételyeidet.
Ha negatív, akkor fix, hogy a menstruáció miatt görcsölsz.
(Bár a teszt csak akkor megbízható, ha két hét eltelt a nyerő aktus óta, viszont a terhestünetek se jelentkeznek korábban két hétnél, ezért dönti el egyértelműen.)
Mondom én, hogy teli van a tarsolyod olyan információval, amelyek lényegesek lennének...
Ha a teszt halványodik, akkor extra korai vetélésre utalhat.
A nők 99%-nak élete során több ilyenben van része, amikor semmi jel nélkül a menstruációval ürül az életképtelen sejtcsomó. Maximum egy erőteljesebb, darabosabb vérzés jelzi majd. Ebben semmi kóros nincs, nem kell megijedni tőle.
Valójában még csak vetélésnek se lehet nevezni, mert a megtermékenyítés történt csak meg, de a terhesség nem jön létre, mert beágyazódni nem tud.
Tesztelj pár nap múlva újra. Ha még halványabb, vagy meg se jelenik, akkor valószínűleg az van, amit írtam.
Ha erősödik, akkor csak a szemed csalt meg, lehet örülni.
rendben...
köszönöm szépen a válaszodat... pár nap mulva tesztelek újra, és meg írom mi lett az eredmény, szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!