Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiváltani a gyógyszert. Mi van ilyenkor?
Hát gáz. Akkor meg kell várnod a következő (rendes) mensit és csak akkor tudod elkezdeni szedni megint. Két hetet nem lehet kihagyni, teljesen behülyülne a szervezeted, meg úgy sem hatna még.
Reméljük nem szexeltél az utóbbi pár napban, mert a terhesség kockázata különösen nagy, ha a csomag elején felejted el be venni a tablettát, és ugye te nem csak elfelejted, hanem be sem fogod venni egyáltalán.
Egyébként, egy levelet sem tudsz kiváltani? Lehet úgy is, hogy elmégy és nem a 3 havi adagot kéred, hanem csak egy levelet, felírják a receptre és még kétszer kérhetsz egy levelet. Igaz, hogy összességében drágábbra jön ki a végén, de legalább most csak kétezer körül lenne.
miléenne ha megkérnéd a párodat, hogy most az eccer segítsen ki, és szálljon be a foggátlóba? sztem ez a legésszerűbb.
ugyanis kicsit sem egészséges egy hónap szünetet tartani aztánmeg előlről kezdeni. de 2 hetes csúszás sem az....
20 éves vagyok, de egyelőre még iskolába járok, így saját fizetésem nincs, tehát anyukám nem tudja nekem kiváltani.
Egy havi adag 2500-ba kerülne, 3 havi hatezer valamennyi. Sajnos jelenleg még az egy havira sincs pénz, ha nem akarjuk hanyagolni az evést a következő pár napban... Nem szexeltem mostanában, és előreláthatóan nem is fogok, mert épp nagyon rosszban vagyok a párommal - de a gyógyszert nm (csak) emiatt szedem: még anno az orvos írta fel, mert nagyon problémás volt a mensesem.
Akkor most hagyd abba a gyógyszert, várd meg a következő rendes menstruációd és annak az első napján kezdd el szedni megint:) Így kb másfél hónapot kell várnod, míg egyéb védekezés nélkül szexelhetsz (egy hónap a következő menstruációig, majd 8 nap, míg hat a tabletta). Ha mégis szexelsz ebben az időszakban, használjatok óvszert.
Ez viszont nem jó a szervezetednek, hogy hol szeded, hol abbahagyod, de érthetőek az okok, úgyhogy ez van, most ezt kell csinálni.
igen, a zálogház tényleg jó ötlet - lenne. Csak sajnos se én, se anyukám nem vagyunk nagy ékszeresek. Anyukámnak összvissz egyetlen aranynyaklánca volt [igaz, az értékes volt], amit "drága jó nagyanyám" kölcsönkért tőle - mint utóbb kiderült, a zaci miatt. És ami a legnagyobb poén, hogy nem váltotta ki időben, így az elveszett. Nesze neked nyolcvanezres nyaklánc... Azon kívül már csak pár vékonyka ezüstgyűrű van, amiket ezer valahányszáz forintért vettem anno... :/
viszont erősen gondolkodok rajta, hogy holnap elmegyek a dokihoz, és kérek valami olcsóbb tablettát, mert ez így nem állapot...
inkább nem írnám le a mifelénk lévő állapotokat... :D :S
egyébként bevált a gyógyszer, semmi gáz nincs vele az árán kívül. :/
és bár most nem vagyok túl jóban a barátommal, rendeződni látszik a helyzet, és hát... kéne valami gyógyszer mindenképp :)
a gumi egyszer már kiszakadt, azóta nem bízok benne úgy, ha csak azt használjuk. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!