Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció alatt is rendesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt is rendesen véd a hüvelykúp?

Figyelt kérdés
Nem befolyásolja az, hogy közben folyik ki belőlem a vér? Mert szerintem igen, de a tájékoztatóra semmi nem volt írva ezzel kapcsolatban.
2009. okt. 30. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A tájékoztatóban én is csak ennyit találtam: "A védelem biztosítása érdekében a menstruációs ciklustól függetlenül minden közösülés előtt alkalmazza a készítményt." Valószínűleg a gyártó úgy gondolta, hogy senki nem szexel menstruáció közben...
2009. okt. 30. 09:24
 2/8 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 30. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:

A hüvelykúpról sajnos a ciklus egyik szakaszában sem mondható el az, hogy "rendesen véd". Csak akkor szabad használni, ha nem tragédia, ha jön a baba. A legjobb barátnőm most októberben szülte meg a nem tervezett "Pharmatex babáját".

A kérdésedre válaszolva, szerintem nem változik a megbízhtósága a vérzéstől. Az, hogy neked elégendő-e ez a megbízhatósági szint, azt csak te tudhatod. Ha nem jöhet még a baba, akkor önmagában nem elég védekezés.

2009. okt. 30. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajna a hüvelykúp semmikor sem olyan túl biztonságos.
2009. okt. 30. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
szerintem akkor nem olyan biztonságos ha sok vér van, de a világ legnagyobb igénytelensége vérzés alatt dugni, nem bírom megérteni hogy miért jó tocsogni a vérben és mindemellett olyan fertőzést kaphatsz hogy beszarsz és ha már itt tartunk akkor annak aki mindenáron szexelni akar olyankor, KÖTELEZŐ a fertőzésveszély miatt gumit használni.
2009. okt. 30. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:

szia! Menzesz alatt ne használj kúpot,mert ilyenkor nyitva van a méhszáj és a pénisz feltolhatja a méhedbe a cuccot.Az pedig nem oda való.Nem tesz jót!

Ha szexelni akarsz menzeszkor,használj gumit!

2009. okt. 31. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. nov. 1. 08:30
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó előtti egy jó nagy marha!!! pusztuljon az ilyen!!!
2010. febr. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!