Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol tudok óvszert venni, ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok óvszert venni, ahol ez nem ciki?

Figyelt kérdés
kicsit félek attól, hogy furcsán néznek rám, ha óvszert veszek.
2009. okt. 29. 23:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok és a másodiknak. nem bunkózásból. csak sztem elég pofátlanság már azis ha bámulják h jééé óvszert vásárol tuti dugni fog...:S egy eladó szolgáljon ki. ne azt nézze mit veszek :S
2009. okt. 29. 23:33
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
szerintem sehol nem ciki, ahol ki van téve. de én mindig elsütöm hogy "ez a legnagyobb méret?"
2009. okt. 29. 23:33
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

én általában egy ilyen kis természetgyógyászos boltban szoktam beszerezni:D kis öreg kedves néni van nemzavar sokat.

vagy a közeli coop üzletben:D jaj ott még az eladónő pirul el hogy a kezébe veszi:D:D:D:D:D

2009. okt. 29. 23:36
 14/34 A kérdező kommentje:
23:36, ez tetszik:D
2009. okt. 29. 23:39
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a DM-ben szoktam... még 1szer sem nézett furán senki
2009. okt. 29. 23:52
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok,elsőnek. és--->egy eladó szolgáljon ki. ne azt nézze mit veszek :S

De ha egyszer a kezébe veszi,tudja mi az,persze hogy ránéz a vásárlóra hisz mi jut eszébe?SZEX!Ez természetes azért nem kell beszólni neki hogy jobban tette volna a szülei is ha védekeznek és hasonlók.Reflexből néz oda az ember mivel ez egy elég intim vásárlás.De nem fog beszólni hogy te még kicsi vagy ehhez és hasonlók.Az a dolga hogy eladja a terméket,vásárlókat csalogasson,nem az hogy elijessze.

2009. okt. 29. 23:57
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

És mivan, mikor WC-papírt kell venned???

Kettyinteni lehet gumi nélkül, de sz@rni papír nélkül nem lenne kicsit giccses???

-ReapeR-23/F

2009. okt. 29. 23:57
 18/34 anonim ***** válasza:
83%

"Reflexből néz oda az ember mivel ez egy elég intim vásárlás."

Nagy WC-re sem nagyközönség előtt megyünk, és slozipapír vételnél is biztos ferdén néznének, hogy "Né mááá, ez szokott sz@rni"... A nők menstruációja is intimnek mondható, mégsem aggódnak a betét vagy tampon vásárlásnál, hogy "Te jó ég, most mindenki tudni fogja, hogy menstruálok néhanapján!"

-ReapeR-23/F

2009. okt. 30. 00:02
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kicsiknek ki adják a cigit meg a piát akkor ezt simán:D:D:D
2009. okt. 30. 00:44
 20/34 anonim válasza:
100%
Nekem már volt, hogy "jó szórakozást" kívánt a pénztáros csaj. De nem volt kínos, inkább vicces.
2009. okt. 30. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!