Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok óvszert venni, ahol ez nem ciki?
én általában egy ilyen kis természetgyógyászos boltban szoktam beszerezni:D kis öreg kedves néni van nemzavar sokat.
vagy a közeli coop üzletben:D jaj ott még az eladónő pirul el hogy a kezébe veszi:D:D:D:D:D
második vagyok,elsőnek. és--->egy eladó szolgáljon ki. ne azt nézze mit veszek :S
De ha egyszer a kezébe veszi,tudja mi az,persze hogy ránéz a vásárlóra hisz mi jut eszébe?SZEX!Ez természetes azért nem kell beszólni neki hogy jobban tette volna a szülei is ha védekeznek és hasonlók.Reflexből néz oda az ember mivel ez egy elég intim vásárlás.De nem fog beszólni hogy te még kicsi vagy ehhez és hasonlók.Az a dolga hogy eladja a terméket,vásárlókat csalogasson,nem az hogy elijessze.
És mivan, mikor WC-papírt kell venned???
Kettyinteni lehet gumi nélkül, de sz@rni papír nélkül nem lenne kicsit giccses???
-ReapeR-23/F
"Reflexből néz oda az ember mivel ez egy elég intim vásárlás."
Nagy WC-re sem nagyközönség előtt megyünk, és slozipapír vételnél is biztos ferdén néznének, hogy "Né mááá, ez szokott sz@rni"... A nők menstruációja is intimnek mondható, mégsem aggódnak a betét vagy tampon vásárlásnál, hogy "Te jó ég, most mindenki tudni fogja, hogy menstruálok néhanapján!"
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!