Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megbízható a Diana 35 fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Nekem igazából bőrproblémákra írták fel, de hát más funkciója is van... :) Megbízható? Tapasztalatok?2009. okt. 29. 19:42
1/6 anonim válasza:
Nem megbízható, én 3 hónap alatt teherbe estem tőle.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez komoly?:S
2009. okt. 29. 20:11
3/6 anonim válasza:
Igazából nem tudom, h megbízható-e, de én petefészek-cisztára kaptam anno...szal nem a fogamzásgátló hatása miatt írják fel...legalábbis nem az a jellemző...inkább védekezzetek!
4/6 anonim válasza:
persze hogy megbízható, ha nem lenne az akkor nem lehetne fogamzásgátlóként is alkalmazni. de én két hét alatt kórházba kerültem tőle epilepsziagyanúval mert nem jött ki értelmes szó a számon, olyan volt mint egy agyvérzés, úgyhogy szerintem inkább ne szedd, ha a bőröd miatt akarod akkor a többi tabi is helyrehozza működési mechanizmusukból adódóan, de ez méreg. több országban be van tiltva.
5/6 A kérdező kommentje:
Valakinek van jó tapasztalata ezzel kapcsolatban?:S
Még két három ilyen kommentár, és kivágom a kukába:S
2009. okt. 29. 21:46
6/6 anonim válasza:
El kell hogy szomorítsalak,de nekem sem volt jó tapasztalatom.Hormonzavarra kaptam,2és fél évig szedtem,iszonyat sokat híztam tőle..Úgy tudom hogy nem is szabad másfél évnél tovább szedni,bár nem tudom pontos-e ez az információ.Viszont valahol olvastam hogy külföldi országokban sok helyen betiltották.Én biztos másmilyet szednék a helyedben. Persze van akinek bevált és azóta is szedi,de nekem ez a tapasztalatom.Vannak korszerűbb gyógyszerek már,igaz hogy drágább,de én javaslom a váltást :) Most Gestomixet szedek,ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!