Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Két napja vérzek. Mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja vérzek. Mitől lehet? Terhesség, tabletta? Kezdek félni.

Figyelt kérdés
Két hete(10én) 72órás tablettát kellett bevennem sajnos. Viszont tegnap elkezdtem vérezni. Normális hogy ennyi idő elteltével erősen vérzek? Ma görcsölgettem is. Lehet a terhesség jele?

2013. aug. 22. 00:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt értem, felfogtam, hogy felborít mindent ez az erős gyógyszer. De mint mondtam ez nem menzesz. Néha erősen vérzek, elmúlij majd újra.
2013. aug. 22. 00:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha ez nem sima menstruáció, akkor a nőgyógyászt kell megkérdezned.

Egyébként sima menstruáció is lehet, mert 2 hete egy egész havi fogamzásgátló hormont vettél be, és nagyon megterheli a szervezetet.

Remélem azóta már az orvosnál vagy.

2013. aug. 22. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!