Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes?
A 7napos gyógyszerszünet után, nem a 8. napon este 8kro vettem be, hanem másnap reggel 6kor...olvastam itt valahol, hogy 12 óra elteltéig jó..és este 8 kor bettem a 2.szemet, most így lehet valami gond? A barátom nem emgy el bennem...de akkor is parázok nagyonn!
köszii a válaszokat
a barátod nemmegy el benned???? akkor minek szeded azt a rohadt gyógyszert??? akkor védekezzetek hüvelykúppal, minek károsítod a szervezeted ha úgysem engeded h elmenjen benned a barátod???? kicsit hülye vagy....
aMÚGY nem, nemlehetsz terhes, pláne ha nemmegy el benmned..:S
16 éves vok....elég cikii lenne az abortusz, és inkább legyenn így minthogy az abortust...
köszönöööm :) megnyugtatál
pussszz
12 órán belül pótoltad. nem???? akkor nemleszel terhes. pláne ha még elsem élvez benned.
tablettaszedés közben pedig a megszakításos szextől 10000% H NEMLÉESZEL TERHES.
szóval: nem leszel terhes.
17.18-as, ne javítgass ki, tevagy kcisit félreinformálva ésmég a kérdésemet semm tudtad megfelelően értelmezni. ha egyszer tablettát szed, pótolta 12 órán belül, hogy hogy az istenbe esne teherbe ha mégcsak elsem ment benne? ez volt a VÁLASZOM lényege.
de értem mire gondoltál, demost én világosítalak fel, hogy előváladéktól akkor esel teherbe, ha volt sperma a vezetékben.
1.Nem kezdek vitákba vadidegenekkel, bocs...
2.Ha nem hiszel nekem olvass utána...Aztán jobb lesz ha csendben maradsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!