Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A 7napos gyógyszerszünet után, nem a 8. napon este 8kro vettem be, hanem másnap reggel 6kor...olvastam itt valahol, hogy 12 óra elteltéig jó..és este 8 kor bettem a 2.szemet, most így lehet valami gond? A barátom nem emgy el bennem...de akkor is parázok nagyonn!

köszii a válaszokat

2009. okt. 29. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%

a barátod nemmegy el benned???? akkor minek szeded azt a rohadt gyógyszert??? akkor védekezzetek hüvelykúppal, minek károsítod a szervezeted ha úgysem engeded h elmenjen benned a barátod???? kicsit hülye vagy....

aMÚGY nem, nemlehetsz terhes, pláne ha nemmegy el benmned..:S

2009. okt. 29. 17:02
 2/16 A kérdező kommentje:

16 éves vok....elég cikii lenne az abortusz, és inkább legyenn így minthogy az abortust...

köszönöööm :) megnyugtatál

pussszz

2009. okt. 29. 17:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem benne megy el, még lehet terhes...Épp az ilyen tévhitektől lesz sok lány terhes...Amíg nem megy el a férfi,addig sem tök száraz a nemi szerve...Ez a "nedv" is ugyanúgy tartalmaz spermiumot! Nem csak a végső kielégüléskor kijövő anyag...
2009. okt. 29. 17:12
 4/16 A kérdező kommentje:
de szedek gyógyszert...cska 1nappa később.... msot akkro h van szted ? :D az abj h 1nap kimaradt? de azóta már bevettem v 5-6szemet
2009. okt. 29. 17:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

12 órán belül pótoltad. nem???? akkor nemleszel terhes. pláne ha még elsem élvez benned.

tablettaszedés közben pedig a megszakításos szextől 10000% H NEMLÉESZEL TERHES.

szóval: nem leszel terhes.

2009. okt. 29. 17:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Terhes az nyugi tuti nem vagy, én csak az első válaszolót javítottam ki, aki kicsit félre van informálva...Ne félj :)
2009. okt. 29. 17:18
 7/16 A kérdező kommentje:
imádlaaak :D kösszz ;)
2009. okt. 29. 17:19
 8/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem ártana beszélned a dokiddal arról ,hogy nem engeded ,hogy elmenjen a barátod benned. most komolyan. vagy anyukáddal vagy bárkivel. nagyon görcsölsz e miatt és azért ez nem normális, hogy még gyógyszer szedéskor sem nyugodsz meg. akkor használjatok óvszert, ellenőrizzétek néha menet közben, az sem zavaróbb minthogy nem élhettek egy ilyen dolog miatt teljesen normális szexuális életet.
2009. okt. 29. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:

17.18-as, ne javítgass ki, tevagy kcisit félreinformálva ésmég a kérdésemet semm tudtad megfelelően értelmezni. ha egyszer tablettát szed, pótolta 12 órán belül, hogy hogy az istenbe esne teherbe ha mégcsak elsem ment benne? ez volt a VÁLASZOM lényege.

de értem mire gondoltál, demost én világosítalak fel, hogy előváladéktól akkor esel teherbe, ha volt sperma a vezetékben.

2009. okt. 29. 20:33
 10/16 anonim ***** válasza:

1.Nem kezdek vitákba vadidegenekkel, bocs...

2.Ha nem hiszel nekem olvass utána...Aztán jobb lesz ha csendben maradsz...

2009. okt. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!